شهری

استمرار نشان مشهدالرضا(ع) و دبیرخانه دائمی، کلید ترویج فرهنگ ایثار و شهادت است

کد خبر : 64913

در ادامه نشست اعضای کارگروه‌ها با شهردار مشهد، علیرضا دلبریان، عضو کارگروه ایثار، شهادت و مقاومت، ضمن تقدیر از تلاش‌های دبیرخانه و اعضای هیئت داوران، بر ضرورت استمرار نشان مشهدالرضا(ع) و تشکیل دبیرخانه دائمی تأکید کرد.

به گزارش صبح مشهد، وی گفت: سال به سال باید کار نشان رشد یابد و هویت خود را مستحکم کند. این رویداد فرصتی ارزشمند است تا فرهنگ ایثار و شهادت در شهر مشهد ترویج شود و نسل‌های جوان با این مفاهیم آشنا شوند.

دلبریان با اشاره به اهمیت حضور خانواده‌های شهدا و رزمندگان دفاع مقدس در کارگروه‌ها، افزود: ثبت آثار و یاد شهدا در فضاهای شهری، از جمله تابلوها، نمادها و مترو، باعث می‌شود روحیه ایثار و اعتماد به نفس در جوانان تقویت شود و فرهنگ ایثار در زندگی روزمره مردم دیده شود.

وی ادامه داد: اگر فرهنگ ایثار و شهادت به‌طور جدی در این رویداد دنبال شود، بسیاری از چالش‌های فرهنگی، اجتماعی و حتی اقتصادی شهر با مشارکت مردم و سازمان‌ها سریع‌تر حل خواهد شد. این اقدام نباید صرفاً نمایشی باشد، بلکه باید اثر واقعی بر جامعه و نسل‌های آینده داشته باشد.

دلبریان گفت: با تشکیل دبیرخانه دائمی و استمرار برنامه، می‌توان از ظرفیت این رویداد برای الگوسازی و ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در مشهد و سایر شهرها بهره برد. از همه دوستان درخواست دارم که پای کار بایستند و این مسیر ارزشمند ادامه پیدا کند.

برچسب ها
نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

نوزده − 10 =

دکمه بازگشت به بالا
بستن