جشنواره «سفره ایرانی، فرهنگ گردشگری» با رویکرد آیینهای مذهبی و سفره های نذری پنجم تا هفتم آبان ماه با مشارکت استانهای خراسان رضوی، جنوبی، شمالی و سمنان در هتل میثاق مشهد برگزار میشود.
به گزارش صبح مشهد به نقل از روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان، «حسین زارع صفت» مدیر کل این اداره، با اشاره به این که یکی از مهم ترین مباحث این رویداد ارتباط آیینهای مذهبی با سفره ایرانی است، افزود: هم اکنون بیش از ۱۵۰۰ غذای بومی و محلی در کشور شناسایی شده است و استان خراسان رضوی نیز به خاطر سابقه تمدنی و تاریخی جایگاه مهمی در این زمینه دارد. زارع صفت همچنین گفت: پیگیر ثبت ملی غذاهای بومی خراسان رضوی هستیم و در این زمینه تاکنون دو غذای شله مشهدی و شیشلیک شاندیز در فهرست آثار ناملموس ملی به ثبت رسیده و تلاش برای ثبت جهانی این دو غذا نیز در حال انجام است.