اسلاید شوشهری

استقبال ۷۵ هزار بازدیدکننده از نمایشگاه گل و گیاه مشهد 

کد خبر : 62886

مدیر روابط عمومی نمایشگاه بین‌المللی مشهدمقدس گفت: بیش از ٧۵هزار بازدید کننده از بیست و دومین نمایشگاه گل و گیاه مشهد بازدید کردند.

به گزارش صبح مشهد به نقل از روابط عمومی نمایشگاه بین‌المللی مشهد مقدس، محمد شیخانی در این خصوص اظهارکرد: نمایشگاه گل و گیاه که همزمان با ایام فرخنده میلاد حضرت امام رضا (ع) برگزار شد، با استقبال پرشور شهروندان و گردشگران روبه‌رو شد و در مدت برگزاری خود میزبان بیش از ۷۵ هزار بازدیدکننده بود.

مدیر روابط عمومی نمایشگاه بین‌المللی مشهد افزود: استقبال گسترده مردم نشان‌دهنده علاقه و توجه ویژه شهروندان به زیبایی‌های طبیعت و رویدادهای فرهنگی-هنری است. خوشحالیم که این نمایشگاه توانست فضای دلنشین و خاطره‌انگیزی برای خانواده‌ها و علاقه‌مندان به گل و گیاه فراهم کند.

وی همچنین ادامه داد: در این دوره از نمایشگاه، المان‌های شهری با طراحی خلاقانه و متناسب با فضای نمایشگاه اجرا شد که جلوه‌ای خاص به محیط بخشید. این المان‌ها با استقبال فراوان مواجه شد و به یکی از نقاط محبوب بازدیدکنندگان برای ثبت عکس و لحظات به‌یادماندنی تبدیل شد.»

شیخانی بیان کرد: نمایشگاه گل و گیاه مشهد امسال با حضور فعال تولیدکنندگان، مجموعه‌های فضای سبز، هنرمندان گل‌آرا و کسب‌وکارهای مرتبط، توانست یکی از پربازدیدترین و موفق‌ترین رویدادهای فرهنگی فصل بهار را رقم بزند.

برچسب ها
نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

بیست − سیزده =

دکمه بازگشت به بالا
بستن