اجتماعی

از همدلی تا حرکت؛ طرح هفتگی خرید ویلچر در خیریه طوس

کد خبر : 65122

در تازه‌ترین جلسه خیریه طوس، خیرین با همراهی مددکاران توانستند هزینه درمان ده‌ها بیمار آسیب‌پذیر را به یک‌پنجم کاهش دهند و با طرح جدید خرید هفتگی ویلچر، مسیر نیکوکاری مستمر را قوی‌تر ادامه دهند.

به گزارش صبح مشهد، در جلسه شماره ۱۱۵۹ خیریه حمایت از بیماران آسیب‌پذیر طوس، جزئیات تازه‌ای از روند کمک‌های مردمی، فرایندهای مددکاری و حمایت از بیماران نیازمند منتشر شد. این نشست که با حضور اعضای هیئت‌مدیره، خیرین و مددکاران برگزار شد، به بررسی عملکرد هفتگی و اختصاص منابع مالی به بیماران پرداخت.

در این جلسه، ۳۵ پرونده بیمار بررسی شد که مجموع هزینه مورد نیاز این بیماران و ۸۲ حواله ی صادر شده طی هفته گذشته به رقم ۱۲ میلیارد و ۴۲۵ میلیون ریال می‌رسید؛ اما پس از بررسی دقیق وضعیت مددجویان و اعمال حمایت‌های هدفمند، این مبلغ به ۲ میلیارد و ۳۶۲ میلیون ریال کاهش یافت. این کاهش چشمگیر، نتیجه فعالیت‌های تخصصی مددکاران و همدلی عوامل درمان (بیمارستان‌ها، پزشکان، داروخانه‌ها و …) صورت گرفت.

مجموع کمک‌های نقدی خیرین در این هفته ۲ میلیارد و ۶۱۲ میلیون ریال اعلام شد که صرف درمان ۱۱۷ بیمار نیازمند گردید. این اقدام نقش مؤثری در تداوم خدمات درمانی و افزایش امید در میان بیماران نیازمند ایفا کرد.

یکی از اقدامات قابل‌توجه این جلسه، اجرای طرح خرید یک دستگاه ویلچر به صورت هفتگی و با کمک مستقیم خیرین بود؛ اقدامی که با هدف پاسخگویی مستمر به نیاز حرکتی بیماران کم‌توان آغاز شده و قرار است به‌صورت دائمی ادامه یابد.

خیریه طوس سال‌هاست به‌صورت مستمر برای بیماران خاص از جمله مبتلایان به سل، بیماران خونی و همچنین تأمین پوشینه برای خانواده های محروم مبالغی را به‌صورت هفتگی جمع‌آوری می‌کند. این روند منظم، انعکاسی از تعهد اجتماعی خیرین و استمرار روحیه همدلی در میان مردم است.

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

ده + پانزده =

دکمه بازگشت به بالا
بستن