یادداشت روز

دید نوشت!

 سرمایه‌های در گردش !

کد خبر : 64176

غلامرضا تدینی راد

هفته ی انتظامی، با شعار پلیس مقتدر، مشارکت همگانی ــ جامعه امن در مهرماه ۱۴۰۴ برگزار می‌شود.

در این هفته فرماندهان انتظامی، دیدار با مردم و ارائه عملکرد و توانمندی‌ها و سطح اقتدار پلیس را با فرصت سازی‌های انجام شده به تصویر می‌کشند.‌

تقدیر و تجلیل و تکریم در این فرصت دوسویه است تا قدردانی و قدرشناسی از جانفشانی پلیس و تشکر خادمان امنیت از تعامل و همراهی و همگامی مردم شکوفا شود.

تعامل و ارتباط پلیس و مردم و بهتر است بگوییم« پلیس مردم » همیشگی و مستمربوده چرا که ماموریت‌ها و تکالیف انتظامی با تمام ابعاد زندگی مردم در ارتباط است.

همگام با بازنگری و باز تعریف ظرفیت‌ها ، بسترها و شناسایی وضعیت‌ها و موقعیت‌ها ، بازتوانی قوه ی پلیس که به تعبیر فرمانده کل انتظامی کشور با «حضور جانانه،آمادگی و اشراف اطلاعاتی و ارتقای روحیه ایمانی» محقق می‌شود حائز اهمیت است.

پمطالعه در پویش« بودن برای بودن » و خودنگری به منظور بازتوانی همه جانبه جایگاه مهمی دارد.

تحلیل چارچوب‌ها، معیارها و ابعاد قالب بندی شده‌ای که زیرساخت‌ها و بنای معماری توسعه ای فراجا را با تمرکز بر تفکر و قدرشناسی مردم ، نقش آفرینی سازمان های مردم نهاد و دستگاه‌های مختلف به عنوان سرمایه‌های در گردش پلیس زمینه سازی کند مهم ترین رکن بازتوانی است.

در این عرصه ظرفیت سنجی موصوف به رامش و آرامش در انگیزه بخشی کارکنان و راهبردهای الهام بخش بر درک و تعبیر روز آمدی و کارآمدی نقش پلیس و وظیفه مردم برای اقتدار روز افزون جامعه امن، فرصتی است که نباید در هفته انتظامی از آن غافل شد.

هفته‌ای که می‌تواند سرآغاز مطالعات تحلیلی و دانشی برای بنیان زوایای دید و ابعاد پیشرفت همه جانبه سازمان فراجا را به بهترین شکل ممکن تبیین و سیاست گذاری کند.

مبنای تحقق این اصل مهم ، نظرخواهی، تجربه نگاری و گنجینه سازی ایده‌های خلاق و بارورسازی اندیشه‌های خردورز مزین به فرهیختگی همراه با نوین سازی دانش و فن آوری نوین اطلاعاتی است که یکایک کارکنان انتظامی و احاد ملت با نکته نظرات خود از آن بهره‌مندند و می توانند ادای تکلیف کنند.

برچسب ها
نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

18 − 14 =

دکمه بازگشت به بالا
بستن