اسلاید شوشهری

آزادی ۳۷ زندانی در خراسان رضوی با کمک ستاد دیه استان و مشارکت باشگاه فرهنگی ورزشی پرسپولیس

آئین آزادی ۳۷ زندانی جرائم غیرعمد مالی و نیازمند در خراسان رضوی با حضور مدیرعامل و اعضا هیئت مدیره باشگاه فرهنگی ورزشی پرسپولیس در زندان مرکزی مشهد برگزار شد.

به گزارش صبح مشهد، ۳۷ زندانی در خراسان رضوی با کمک بلاعوض ستاد دیه استان به مبلغ ۶ میلیارد تومان و مشارکت خیرخواهانه باشگاه فرهنگی ورزشی پرسپولیس به مبلغ ۲۵۰ میلیون تومان آزاد و به آغوش گرم خانواده بازگشتند.

روشان مدیرکل زندانهای خراسان رضوی در آئین آزادی این زندانیان، ضمن قدردانی از اقدام خیرخواهانه باشگاه فرهنگی ورزشی پرسپولیس جهت کمک به آزادی زندانیان نیازمند استان گفت: کمک به ازادی زندانیان نیازمند، یک مسئولیت اجتماعی برای تمام ارکان جامعه میباشد که این موضوع باید به عنوان فرهنگی خداپسندانه در جامعه رواج پیداکند.

این ۳۷ زندانی که با بدهی بالغ بر ۲۱۱ میلیارد تومان در زندان تحمل حبس میکردند، با کمک های بلاعوض ستاد دیه، گذشت خیرخواهانه شاکیان پرونده ، آورده خود زندانیان و مشارکت باشگاه فرهنگی ورزشی پرسپولیس و سایر خیرین از زندان آزاد شدند.

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دوازده − 2 =

دکمه بازگشت به بالا