شهری

برگزاری دومین دوره انتخابات نمایندگان تشکل‌ها و سازمان‌های مردم‌نهاد خراسان رضوی در اواخر آبان ماه

کد خبر : 55748

مدیر کل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری خراسان رضوی از برگزاری دومین دوره انتخابات نمایندگان تشکل‌ها و سازمان‌های مردم‌نهاد استان در اواخر آبان ماه خبر داد.

به گزارش صبح مشهد به نقل از اداره کل روابط عمومی استانداری خراسان رضوی، حجت‌الاسلام عماد دخانی ظهر امروز پنجشنبه در نشست خبری که با موضوع دومین دوره انتخابات نمایندگان سازمان‌های مردم نهاد در سالن اجتماعات شهید باهنر استانداری برگزار شد، اظهار کرد: دومین دوره انتخابات نمایندگان تشکل‌ها و سازمان‌های مردم‌نهاد استان ۲۹ آبان‌ماه ۱۴۰۲ به صورت سراسری، ملی، استانی و شهرستانی در ساعت ۹ صبح برگزار خواهد شد.

مدیر کل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری خراسان رضوی با اشاره به سند تحول دولت مردمی را شاهد هستیم، افزود: این سند ابعادی دارد که یکی از آن‌ها در حوزه مباحث و مسائل اجتماعی است. در این راستا افزایش مشارکت مردمی و تسهیلگری یکی از اهداف جدی در حوزه اجتماعی بوده که در این سند به آن پرداخته شده است.

وی با بیان اینکه براساس آیین‌نامه تشکل‌هایی که می‌خواهند با رویکرد استانی فعالیت کنند باید مجوزهای خود را از مجموعه استانداری اخذ نمایند، تصریح کرد: تشکل‌هایی که در فضای شهرستان‌ها اقدام می‌کنند باید مجوزهای خود را از فرمانداری اخذ کنند.

حجت الاسلام دخانی با بیان اینکه ۱۲۰ تشکل در هفت محور استان فعال هستند، خاطرنشان کرد: در حوزه بهداشت و درمان بیش از ۳۰ تشکل، در حوزه امور اجتماعی ۱۰ تشکل، امور فرهنگی ۳۵ تشکل، امور زیرساختی و آبادانی ۷ تشکل، محیط زیست ۸ تشکل، علم و فناوری ۵ تشکل و امور خیریه و نیکوکاری ۱۵ تشکل با رویکرد استانی مشغول فعالیت هستند. باید گفت؛ کل تشکل‌های شهرستان‌ها ۷۰۰ مورد بوده که در این هفت محور مشغول فعالیت هستند.

مدیر کل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری خراسان رضوی با اشاره به اینکه بیش از ۱۱ هزار تشکل در استان در سطح‌ها ‌و لایه‌های مختلف و ذیل دستگاه‌های مختلف فعالیت دارند، عنوان کرد: از بین این تشکل‌ها فقط ۴۰۰۰ هیات مذهبی هستند.

وی با بیان اینکه به دلیل کرونا انتخابات فوق با تاخیر دو ساله در ۲۹ آبان ۱۴۰۲ در سراسر کشور، در سطح استانداری خراسان رضوی و شهرستان‌های واجد شرایط برگزار می‌شود، یادآور شد: ۱۳ شهرستان واجد شرایط برای شرکت در انتخابات هستند که از جمله آن‌ها می‌توان به مشهد، نیشابور، سبزوار، گناباد، قوچان، تربت جام، طرقبه و شاندیز، سرخس، تربت حیدریه و بجستان اشاره کرد.

دخانی با اشاره به اینکه برابر آیین‌نامه ابلاغی سازمان اجتماعی وزارت کشور ۹ وظیفه برای نامزدها تعریف شده که بعد از انتخاب باید محقق کنند، تاکید کرد: این وظایف شامل حضور منظم در تمامی جلسات شورا، کمیته‌ها و کارگروه‌های تخصصی، اطلاع‌رسانی در خصوص شورا پیش از جلسات و ارائه گزارش اجمالی از تصمیمات و مصوبات پس از جلسات، ارتباط منظم و منسجم با تشکل‌های مردم‌نهاد، راه‌اندازی کانال‌های اطلاع‌رسانی و ارتباطی در پیام‌رسان‌های معتبر، ارائه‌ گزارش مکتوب سالانه فعالیت‌ها و اقدامات به تشکل‌ها، رعایت آداب و حفظ شئون نمایندگی، برگزاری جلسات تخصصی و هم‌اندیشی با تشکل‌ها، حضور حداقل ۴ ساعت در هفته در دبیرخانه شورای تشکل‌ها جهت ارائه مشاوره به تشکل‌ها و کمک به صلح و سازش، رفع تعارضات و اعمال داوری بین تشکل‌های مردم‌ نهاد است.

برچسب ها
نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

سه × 3 =

دکمه بازگشت به بالا
بستن