شهردار مشهد گفت: در حال حاضر بسیاری از زیرساختها در مشهد برای استفاده زائران بارگاه منور امام هشتم توسط مدیریت شهری و از محل بودجههای محلی آماده میشود در صورتیکه بودجه آن باید از محل منابع ملی تأمین شود .
به گزارش صبح مشهد، ،سید عبدالله ارجائی در نشستی که با حضور اعضای کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی برگزار شد اظهارداشت:
در کنار اقدامات انجامشده، اصلاح قانون درآمدهای پایدار شهرداریهای کشور مصوب اخیر مجلس شورای اسلامی را نیز لازم میدانیم و از کمیسیون برنامه و بودجه توقع داریم اصلاح قانون درآمد پایدار مدیریت شهری را مورد توجه قرار دهند.
وی به لزوم توجه به مشهد بهعنوان یک کلانشهر مذهبی و پایتخت معنوی جمهوری اسلامی تأکید و اظهار کرد: سالانه بیش از ۳۰ میلیون زائر به مشهد مشرف میشوند که نیازمند ارائه خدمات مطلوب هستند و این در حالی است که شهرداری مشهد با بودجههای محلی ،خدماتی در سطح ملی را ارائه میدهد که این موضوع نیازمند توجه جدی است.
شهردار مشهد تصریح کرد: توجه جدی به حوزه حملونقل عمومی و آلودگی هوا که اکنون بسیاری از کلانشهرها با آن روبهرو هستند در قانون برنامه هفتم توسعه یکی دیگر از دغدغههای مدیریت شهری کلانشهرها بهویژه مشهد است که توقع داریم اعضای کمیسیون برنامهوبودجه مجلس شورای اسلامی و سایر نمایندگان به آن نگاه ویژهای داشته باشند.
ارجائی بابیان اینکه امروز بیش از هزار و ۱۰۰ شهرداری در کشور موتور توسعه ، تحرک و عمران مجموعه شهری کشور و بازوی توانمند نظام جمهوری اسلامی برای جلب اعتماد مردم و افزایش سرمایه اجتماعی نظام هستند، تأکید کرد: بر همین اساس لازم است تا اختیارات شهرداران کلانشهرها در اداره امور شهرها افزایش پیدا کند.
وی ادامه داد: در حال حاضر بسیاری از زیرساختها در مشهد برای استفاده زائران بارگاه منور امام هشتم توسط مدیریت شهری و از محل بودجههای محلی آماده میشود در صورتیکه بودجه آن باید از محل منابع ملی تأمین شود اما اینگونه نیست لذا پیشنهاد میدهیم و توقع داریم این موضوع در اصلاح برنامه و بودجه موردتوجه قرار بگیرد .
شهردار مشهد در ادامه گفت: پیشنهاد دیگر ما در حوزه مدیریت شهری، اصلاح ماده پنج قانون شورای عالی معماری و شهرسازی است که امیدواریم موردتوجه اعضای کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی قرار بگیرد.
ارجائی،افزود: همچنین تسری اختیارات شهرداری تهران به شهرداران کلانشهرها در حوزه مدیریتشان یکی دیگر از پیشنهادات است که امیدواریم اعضای کمیسیون نگاه ویژهای به تحقق آن داشته باشند.
گفتنی است اعضای کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی در مدت سه روز اقامت خود در مشهد در حال انجام اصلاحات در قانون برنامه و بودجه کشور هستند.