زندگی

باید زن دوم بگیرم تا به آرزوی بچه‌دار شدنم برسم!

کد خبر : 30932

۳۴  ساله هستم و خانمم ۳۰ ساله. ۱۱ سال است که برای بچه‌دار شدن همه راه‌های پزشکی را پیگیری کردیم و موفق نشدیم. دوست دارم که از خودم بچه داشته باشم و مشکل از خانمم است. نمی‌دانم چطور به او بگویم که من باید زن دوم بگیرم تا به آرزوی بچه‌دار شدنم برسم. حقیقتا دوست ندارم که از بهزیستی و غیره هم بچه بردارم و دوست دارم که بچه از خودم باشد، عیبی دارد؟

برادر گرامی، دغدغه شما را درک می‌کنم و در این مطلب نکاتی را در این خصوص خدمت‌تان عرض می‌کنم. امیدوارم راهگشا باشد. شما در پیامک‌تان به چند نکته اشاره کرده‌اید که باید هر کدام‌شان به صورت جداگانه بررسی شود.

بن‌بست درمانی، دیدگاه شخصی شماست؟
درباره این‌ که همه راه‌های پزشکی را رفته‌اید، یک سوال مطرح می‌کنم و آن این است که آیا بن‌بست درمان دیدگاه شخصی شماست یا پزشک مربوط هم نظرش را مبنی بر بی‌نتیجه بودن درمان اعلام کرده است؟ پاسخ شما به این سوال، راهنمایی من را تا حد زیادی متفاوت خواهد کرد. اگر این مسئله فقط دیدگاه شخصی شما باشد، پیگیری مراحل درمان، اولین و اصلی‌ترین پیشنهاد من به شما خواهد بود و شما نباید از پیگیری برای حل این مشکل خسته شوید.

بچه‌دار شدن به چه قیمتی؟
این‌ که دوست دارید از خودتان بچه داشته باشید کاملا درست است و یک خواسته منطقی به شمار می‌رود ولی همان‌طور که می‌دانید همه ما ممکن است در زندگی خواسته‌های به حق و شرعی و قانونی زیادی داشته باشیم ولی واقعیت این است که شاید به همه آرزوهای خود نرسیم یا در شرایطی به آن برسیم که در مقابل هزینه‌های مادی و معنوی آن و مشقت‌های زیادی که ایجاد می‌کند ارزشمندی خود را از دست بدهد. این‌ که شما ازدواج دوم را برای تحقق آرزوی خود انتخاب کرده‌اید از جمله همین مواردی است که باید از جنبه‌های مختلف آن را به طور دقیق و به دور از احساسات بررسی کنید. همچنین اثرات مثبت و منفی آن را در روند زندگی بعدی‌تان مشخص کنید. به هر حال ازدواج دوم مشکلات خاص خودش را دارد و صرف نظر از مسائل مالی و اقتصادی، بدون شک آرامش و سلامت روانی شما و همسرتان و حتی خانواده‌های شما را نیز در مراحل بعدی زندگی تحت تاثیر قرار خواهد داد. بنابراین پیشنهاد می‌کنم قبل از این‌ که بخواهید تصمیم قطعی در این خصوص بگیرید با همسرتان به توافق برسید.

مزایا و معایب فرزندخواندگی را با هم ببینید
در خصوص پذیرش سرپرستی بچه از نهادهای حمایتی، ضمن این‌ که دیدگاه شما محترم است ولی توجه داشته باشید که به طور معمول همه افراد در تعیین اهداف و آرزوهای خود اولویت‌هایی را مشخص می‌کنند تا اگر اولویت اصلی محقق نشد یا از حیز انتفاع خارج شد، بتوانند برای اولویت‌های بعدی تلاش کنند. بنابراین شما نیز همان‌طور که در دیگر تصمیم های زندگی خود حساب و کتاب می‌کنید، بهتر است درباره مزایا و معایب راهکارهای موجود از قبیل ادامه درمان و قبول فرزندخواندگی و ازدواج دوم یا راه‌های دیگری که در این زمینه وجود دارد، یک فهرست کامل تهیه کنید و با بررسی همه جانبه تصمیم مقتضی را بگیرید. در همین مورد خاص، مزایا و معایب فرزندخواندگی را با هم ببینید تا به درک درستی درباره شرایط برسید. پیشنهاد می‌کنم حتما به همراه همسرتان مراجعه حضوری به یک روان شناس مجرب و دارای پروانه فعالیت داشته باشید تا هم در بررسی راه‌حل‌ها به شما کمک کند و هم درباره رسیدن به یک توافق با همسرتان.

نویسنده : دکتر حسین محرابی | روان شناس و مدرس دانشگاه

برچسب ها
نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

1 × 5 =

دکمه بازگشت به بالا
بستن