شهری

امضای میثاق‌نامه همکاری کمیته امداد و جمعیت هلال‌احمر خراسان رضوی

کد خبر : 64018

در راستای ارتقای کرامت انسانی، توسعه فعالیت‌های اجتماعی و فرهنگی و اجرای طرح ملی «یاس»، میثاق‌نامه همکاری میان کمیته امداد امام خمینی(ره) و جمعیت هلال‌احمر خراسان رضوی امضا شد.

به گزارش صبح مشهد به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی کمیته امداد، در جلسه شورای اداری مدیران که با حضور رضا سلم‌آبادی مدیرکل کمیته امداد خراسان رضوی، دکتر رجبی مدیرکل فرهنگی و تربیتی کمیته امداد استان و دکتر علی منیری مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر خراسان رضوی برگزار شد، میثاق‌نامه همکاری میان این دو نهاد به امضا رسید.

این تفاهم‌نامه در چارچوب طرح ملی «یاس» و با هدف استفاده از ظرفیت‌های مشترک دو مجموعه برای توانمندسازی مددجویان و ارتقای سطح خدمات اجتماعی و فرهنگی منعقد گردید. بر اساس مفاد میثاق‌نامه، اقداماتی نظیر برگزاری جلسات مشترک استانی، شناسایی و معرفی افراد واجد شرایط، اطلاع‌رسانی و ترغیب مخاطبان به حضور فعال در طرح‌ها، ثبت‌نام متقاضیان در سامانه «هلال من»، برگزاری دوره‌های آموزشی تخصصی و توانمندسازی و همچنین اجرای برنامه‌های فرهنگی، ورزشی و پرورشی با همکاری مشترک کمیته امداد و جمعیت هلال‌احمر در دستور کار قرار گرفته است.

مدیران دو نهاد در این جلسه تأکید کردند که اجرای این میثاق‌نامه گامی مهم در جهت هم‌افزایی ظرفیت‌ها و توسعه خدمات در حوزه‌های اجتماعی، فرهنگی و امدادی خواهد بود.

برچسب ها
نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

5 × چهار =

دکمه بازگشت به بالا
بستن