اسلاید شوشهری

تمهیدات ترافیکی پلیس ویژه دهه پایانی صفر در مشهد اعلام شد

رییس پلیس راهور مشهد گفت: محدودیت‌های ترافیکی ویژه مراسم دهه پایانی صفر از ساعت ۱۳ و ۳۰ دقیقه روز سه‌شنبه ۲۰ مردادماه در افزون بر ۱۰ معبر اصلی مشهد آغاز می شود و تا پایان مراسم ادامه خواهد داشت.

به گزارش صبح مشهد، سرهنگ «احمد نوری» روز دوشنبه در گفت وگو با خبرنگاران افزود: با توجه به حضور گسترده زائران و مجاوران بارگاه منور رضوی، محدودیت‌های ترافیکی در خیابان شهید رئیسی از میدان توحید تا میدان شهدا، خیابان شیرازی از میدان شهدا تا حرم مطهر رضوی و خیابان طبرسی از تقاطع مجلسی و تقاطع شهید گمنام تا حرم مطهر اعمال خواهد شد.

وی بیان کرد: دیگر اعمال محدودیت ها شامل خیابان مصلی از تقاطع چمن تا میدان شهدای گوهرشاد؛ خیابان نواب صفوی از میدان شهدای گوهرشاد تا حرم مطهر، خیابان امام رضا(ع) از میدان ۱۵ خرداد، میدان بسیج و تقاطع دانش تا حرم مطهر خواهد بود.

رییس پلیس راهور مشهد ادامه داد: خیابان شهید اندرزگو از تقاطع شهید اندرزگو تا میدان بیت‌المقدس؛ خیابان آیت‌الله بهجت از تقاطع زرینه تا تقاطع شهدا، خیابان آخوند خراسانی از میدان گنبد سبز تا تقاطع شهید اندرزگو و میدان ۱۷ شهریور به سمت حرم مطهر رضوی از دیگر مسیرهایی است که بواسطه آیین های دهه پایانی صفر با محدودیت تردد همراه خواهد بود.

نوری همچنین از انتقال خودروهای متوقف در مسیرهای دارای محدودیت خبر داد و گفت: خودروهایی که در این محورها متوقف باشند، از ساعت ۲۳ روز سه‌شنبه مورخه ۲۰ مرداد تا پایان مراسم، به منظور تأمین نظم و تسهیل در عبور و مرور به پارکینگ منتقل خواهند شد.

وی با تاکید بر ضرورت همکاری زائران و مجاوران با پلیس راهور تصریح کرد: با توجه به حجم بالای تردد زائران در محدوده حرم مطهر رضوی، از شهروندان و زائران درخواست می‌شود حتی‌الامکان برای تشرف به حرم مطهر از ناوگان حمل‌ونقل عمومی به‌ویژه اتوبوس و مترو استفاده کنند و در صورت استفاده از خودروی شخصی، وسیله نقلیه خود را با فاصله بیشتری از محدوده‌های طرح ترافیکی متوقف کنند تا در زمان پایان آیین های یاد شده بازگشت زائران با مشکل مواجه نشود.

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

15 − سه =

دکمه بازگشت به بالا