
کارشناس پیشبینی هواشناسی خراسان رضوی گفت: طی ۲۴ ساعت گذشته در ایستگاه شهرک امام مشهد ۱۷ میلیمتر و در ایستگاه فرودگاهی ۱۲.۶ میلیمتر بارندگی ثبت شده است.
به گزارش صبح مشهد، زهرا مبشری نسب روز جمعه در گفت و گو با خبرنگاران افزود: بیشترین میزان بارندگی در این مدت نیز در گلمکان با ۱۹ میلیمتر بارندگی ثبت شد.
وی اضافه کرد: امروز نیز رگبار باران، رعد و برق و تگرگ با احتمال آبگرفتگی و سیلابی شدن مسیل ها بویژه در نیمه جنوبی و غربی خراسان رضوی ادامه دارد و مهگرفتگی نیز امشب و فردا صبح در استان پیشبینی شده است.
کارشناس پیشبینی هواشناسی خراسان رضوی گفت: وزش باد شدید نیز پدیده غالب جوی امروز در استان است.
مبشری نسب افزود: در شبانه روز گذشته فریمان با دمای هفت درجه خنک ترین و گناباد با ۳۳ درجه گرمترین نقاط استان بودند.
وی ادامه داد: دمای هوای مشهد نیز دیروز بین ۱۱ و ۲۴ درجه متغیر بود و برای امروز نیز دما در این کلانشهر بین ۱۱ و ۱۸ درجه متغیر است.



