اسلاید شوشهری

ماندگاری هوای غبارآلود تا پایان هفته در مشهد

کد خبر : 63582

کارشناس مسئول کاهش آلودگی هوا و تغییر اقلیم اداره کل حفاظت محیط زیست خراسان رضوی از ماندگاری هوای غبارآلود تا پایان هفته در مشهد و استان خبر داد.

به گزارش صبح مشهد، فرخ‌لقا امینی در گفت‌وگو با خبرنگاران اظهار کرد: به دلیل تغییرات جوی، وزش باد و گردوغبار ناشی از کانون‌های خارجی هرات و قره‌قوم و کانون‌های داخلی جنوب و جنوب شرق استان، پدیده گردوغبار استان و مشهد را تحت تاثیر قرار داده است.

وی افزود: با توجه به گزارش اعلام شده از سوی اداره کل هواشناسی این وضعیت کیفیت هوا با شدت و ضعف تا پایان هفته در استان ماندگار است.

امینی در مورد شاخص کیفیت هوا تصریح کرد: در مشهد، ساعت ۱۱ شاخص ۲۴ ساعته، ۱۵۳ و شاخص لحظه‌ای ۲۳۴ گزارش شده که در وضعیت بسیار ناسالم برای تمامی گروه‌ها قرار دارد

وی با بیان اینکه در رابطه با اقدامات لازم برای این شرایط، ستاد مدیریت بحران استانداری تصمیم‌گیری خواهد کرد، در مورد توصیه‌های خودمراقبتی برای شهروندان تاکید کرد: با توجه به آلودگی هوا شهروندان حتی‌المقدور از منزل خارج نشوند.

کارشناس مسئول کاهش آلودگی هوا و تغییر اقلیم اداره کل حفاظت محیط زیست خراسان رضوی گفت: این پدیده گرد و غبار یک اتفاق خارج از دست انسان بوده و در کوتاه مدت نمی‌توان اقدام خاصی برای آن انجام داد و خشکسالی‌های پشت سر هم این وضعیت را تشدید کرده است.

امینی خاطر نشان کرد: از ابتدای سال جاری و از ۱۴۵ روزی که از سال جاری گذشته است، بر اساس شاخص ۲۴ ساعته‌ی ۷ صبح، تاکنون مشهد ۵۲ روز هوای ناسالم و ۱۰ روز هوای بسیار ناسالم داشته است.

وی ادامه داد: در مجموع از ابتدای سال جاری تاکنون در مشهد ۶۲ روز هوای ناسالم و شاخص کیفیت هوا بالای ۱۰۰ گزارش شده است؛ این در حالی است که از ابتدای سال تاکنون مشهد فقط ۷ روز هوای پاک داشته و ۷۶ روز نیز شاخص کیفیت هوا در وضعیت قابل قبول بوده است.

برچسب ها
نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

2 − یک =

دکمه بازگشت به بالا
بستن