اسلاید شوشهری

آغاز مسافرگیری فاز یک خط ۳ مترو مشهد در سالروز ولادت امام‌رضا(ع) 

کد خبر : 62871

هم‌زمان با سالروز ولادت امام‌رضا(ع)، فاز یک خط سه قطارشهری مشهد مقدس مسافرگیری را آغاز کرد.

به گزارش صبح مشهد، کیانوش کیامرز، مدیرعامل شرکت بهره‌برداری قطارشهری شهرداری مشهد، در گفت‌و‌گو با خبرنگاران، درخصوص آغازبه‌کار فاز یک خط سه قطارشهری مشهد اظهار کرد: خط سه قطارشهری مشهد ۳۰ کیلومتر طول دارد که ۶ کیلومتر فاز اول را راه‌اندازی کردیم.

وی بیان کرد: قرار اصلی مسافرگیری ما از فردا (۲۰ اردیبهشت‌ماه) است، اما به‌مناسبت میلاد امام‌رضا(ع)، امروز مسافرگیری را شروع کردیم. ساعت معمول مسافرگیری از ۶ صبح تا ۱۴ است.

کیامرز افزود: تا سه ماه اول، مسیر را تک‌قطار طی می‌کنیم. مسیر حرکت میدان شهدا، باب‌الجواد(ع) و پایانه مسافربری و برگشت بوده و سرفاصله بین ۲۰ تا ۲۵ دقیقه است.

مدیرعامل شرکت بهره‌برداری قطارشهری شهرداری مشهد ادامه داد: این عملیات سه‌چهار ماه ادامه دارد تا سکو‌های دوم را وارد مدار مسافرگیری کنیم. از چهار ماه آینده، مسافرگیری با دو سکو و دو قطار انجام خواهد شد و بعد هم ایستگاه‌های میانی با توجه به تأمین مالی تکمیل و راه‌اندازی خواهد شد.

وی خاطرنشان کرد: فعلاً مسافرگیری مردمی است و مراسم نداریم تا قطعی شود و مراسم رسمی را یا با حضور رئیس‌جمهور یا با یکی از شخصیت‌های کشوری داشته باشیم.

منبع: شهرآرانیوز

برچسب ها
نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

18 − دوازده =

دکمه بازگشت به بالا
بستن