
مجید عسگری در نشست خبری با فرهنگ نگاران نوجوان شهر مشهد که در خانه موزه شهیدان دهنوی برگزار شد ضمن عرض تبریک دهه کرامت و مقام دختر اظهار داشت: روز شوراها را پشت سر گذاشتیم و خوشحالیم که سال چهارم شورای ششم مشهد اتفاقات و پروژههای مختلف شهری را به اجرا رسانده ؛ کلان پروژههایی که برکت و کرامت را بیش از پیش برای تکریم زائران و مجاوران این شهر رقم میزند.
به گزارش صبح مشهد، وی با اشاره به تاکید رهبری مبنی بر لزوم سپردن امور به جوانان؛ ادامه داد: مفتخریم که این شورا با اکثریت بدنه جوان بین ۴۰ تا ۴۵ سال؛ در حال فعالیت است و با این وصف شاهد بودیم که مردم مشهد با این همه رجال سیاسی متخصص و پرسابقه به نسل جوان، اعتماد کردند تا مدیریت شهری را بر عهده بگیرد که شورای امروز نتیجه اعتماد مردم به جوانان است.
عسگری با اشاره به پروژه خطوط قطار شهری طی ادوار گذشته تا کنون خاطرنشان کرد: زمانی که این طرح را خدمت رهبری بردند ایشان اولین سوالی که کردند این بود که مترو چه زمانی به حرم امام رضا می رسد تا مردم و زائران براحتی بتوانند به زیارت بروند؟ لذا در شورای کنونی که اکثرا رنج سنی جوانی در کنار افراد پختهتر هم دارند این مسئولیت بر عهده گرفته و تلاش شد، طی روزهای آینده با حضور رئیس جمهور، به بهرهبرداری برسد.
وی با بیان اینکه خط سه متروی شهر مشهدکه ۳۳ کیلومتر است که به بابالجواد وصل میشود؛ تصریح کرد: ساخت هر کیلومتر مترو چهار میلیارد تومان هزینه دربردارد که با این وصف هزینه شایان توجهی داشته و ما درصدد راه اندازی خط چهار مترو نیز هستیم.
عسگری با اشاره پروژه میانی شش کیلومتری قطاری شهری نیز ادامه داد: هدف ما این بود که به واسطه این کار پایانه امام رضا، فرودگاه مشهد، میدان شهدا و راه آهن مشهد و حرم حضرت رضا به هم مرتبط ومتصل بشوند که این نقطه قوت اجرای این شش کیلومتر میانی است و لذا پروژه به میزانی اهمیت داشته که شخص اول دولت قرار هست برای افتتاح آن حضور پیدا کند.
وی ضمن تقدیر از رویکرد معاونت فرهنگی برای حضور خبرنگاران جوان ابراز داشت: یکی از آرزوهای من به عنوان عضو شورای شهر اینست که که در هر ۱۷۰ محله شهر حداقل یک خبرنگار نوجوان مانند شما داشته باشیم.
مدیر فرهنگ سرای رسانه مشهد مقدس:
فعالیت دو خبرنگار نوجوان در هر یک از محلههای شهر مشهد
علی قربانی در نشست با خبرنگاران نوجوان به ارائه گزارشی از روند برنامههای این فرهنگسرای رسانهای پرداخت و افرود: بباشگاه رایانو با هدف افزایش سطح سواد رسانه برای بچه های دوازده تا هجده سال تعریف شده کارویژه آن توانمندسازی و تربیت افراد قوی رسانهای است.
وی با اشاره به فضای مسمومی که به واسطه برخی شبکههای فضای مجازی قدرت تجزیه و تحلیل را از مخاطب گرفته، گفت: متاسفانه فضای مجازی باعث شده که خیلی وقتها ما از تشخیص، تجزیه و تحلیل درست غافل شده و تنها به تولید یا نشر محتوا و اخباری بپردازیم که پایه و اساس نداشته و کذب است.
قربانی تصریح کرد: به همین دلیل در باشگاه رایانو بر آن شدیم که با یک برنامه هدفمند و مستمر نوجوانان مستعد و علاقمند به حوزه رسانه را در این زمینه توانمند کرده و بینش آنها را پیرامون موارد مورد نیاز در امر رسانه افزایش دهیم که بخشی از نقش فضای فرهنگ نگار هم در این حوزه قابل تعریف است .
وی با بیان اینکه جمع حاضر بخشی از نمایندگان فرهنگ نگار هستند و از فرهنگسرای زیارت نیز در اینجا نماینده داریم، افزود: هدف ما از فعالیت این خبرنگاران انتقال درست و اصولی اخبار به مردم است که ویژگی شاخص این خبرنگاران نوجوان مردمی بودن و از بدنه مردم بودن آنهاست.
قربانی همچنین گفت: فاز دوم طرح فرهنگنگار بحث خبرنگارمحله است که قرار است در هر ۱۷۰ محله شهر مشهد ۲ نفر خبرنگار خانم و آقا فعالیت کنند تا یک رسانه مردمی با شفافیت اخبار شهری را شاهد باشیم.
در پایان خبرنگاران نوجوان حاضر در این نشست به بیان دیدگاه و سوالات خود پیرامون مسائل شهری محلات پرداختند.
گفتنی است، باشگاه رایانو مشهد در راستای تربیت خبرنگاران نوجوان در سطح محلات و فرهنگسراهای مشهد با برگزاری دورههای آموزشی و کارگاهی استعدادهای تازه ای از حوزه رسانه را شکوفا کرده است و در همین راستا تو بازدیدی فرهنگ نگاران نوجوان شهر مشهد از دستاوردهای شهری مشهد برگزار شد و در انتها اولین نشست خبری با نائب رئیس شورای شهر مشهد را تجربه کردند.