اجتماعی

علی کهنمویی دبیرکل سازمان مستقل بین المللی حقوق بشرامت واحده جهان اسلام مطرح کرد:

جهان اسلام وحدت و همبستگی خود را طبق نص صریح قرآن و سنت پیامبر با جدیت دنبال نماید

کد خبر : 61185

تقدیر و تشکر بیش از ده هزار مدافع حقوق بشر مسلمان ازکنفرانس وحدت افرین اخیر کشورهای اسلامی و همچنین نا مه سرگشا ده خطاب به رهبران و علمای کشورهای اسلامی منتشر شد.

به گزارش صبح مشهد به نقل از شبکه جهانی خبری الحرا، متن پیام به شرح ذیل می باشد:

وحدت جهان اسلام یکى از مهم‏ترین مباحثى است که آموزه ‏هاى دینى و در رأس آن، قرآن کریم به آن پرداخته است. در کنار وحدت، تفرقه، مانع بزرگ کمال انسان‏ هاست. جامعه اسلامى هنگامى با شتاب لازم به سوى کمال حرکت خواهد کرد که موانع وحدت از مسیر آن برداشته شود. بدون شک، قرآن کریم، بهترین، کامل‏ترین و مطمئن‏ترین منبع براى دستیابى به چگونگى ایجاد جامعه برتر است.

جامعه اسلامى هنگامى با شتاب لازم به سوى کمال حرکت خواهد کرد که موانع وحدت از مسیر آن برداشته شود، افزود: تفرقه و اختلاف، مانع بزرگ کمال انسان ها و جامعه است و چنانچه آحاد جامعه اسلامى بتوانند براساس آموزه هاى وحیانى و نیز سیره پیامبر اکرم صلى الله علیه و آلهو ائمّه اطهار علیهم السلام وحدت را مدنظر قرار داده و از تفرقه و اختلاف پرهیز نمایند، شکوه اسلام به تمامى، ظاهر شده و عظمت امت اسلامى تحقق پیدا مى کند.

مطالعه سیره عملى پیامبر صلى الله علیه و آله و ائمّه اطهار علیهم السلام حاکى از آن است که مصلحت اندیشى براى حفظ وحدت امت اسلام با وجود عدم تسامح در اصول و احکام اسلامى همواره مورد تأکید آنان قرار داشته و تحقق ارزش هاى اسلامى و قرآنى با توجه به شرایط زمان، موضوع اتحاد همیشه مورد توجه آنان بوده است

اتحاد و همبستگى ملى و درونى همه انسان ها چنان مطلوب و در برابر، اختلاف چنان نکوهیده است که قرآن در پنج آیه اعلام مى دارد: اگر مصلحت ایجاب مى کرد، خداوند با اراده تکوینى خود، همه مردم را یکپارچه و از یک امت و ملت قرار مى داد.

بنابراین، یکى از راه کارهاى قرآن بر ایجاد اتحاد،(( طرح امت واحده است)) که خداوند مى خواهد همه مردم صرف نظر از نژاد، ملیت، قومیت، مذهب، زبان، نسب و حسب و قبیله در این دایره وارد شوند. کلمه امت در قرآن کریم با پسوند واحده، بیش از ۵۰ بار در قرآن تکرار شده : توجه به حقوق متقابل صاحبان مذاهب و اقلیت هاى مذهبى و رعایت این حقوق اجتماعى و سیاسى، فرصت و امکان مساوى براى انجام مراسم و اعمال عبادى متناسب با دیدگاه هاى مذهبى آنان در یک کشور از سوى دولت هاى اسلامى است، چرا که خداوند در قرآن مى فرماید: وَلَوْ شاءَ رَبُّکَ لامَنَ مَنْ فِى الْأَرْضِ کُلُّهُمْ جَمِیعا أَفَأَنْتَ تُکْرِهُ النَّاسَ حَتَّى یکُونُوا مُؤْمِنِینَ (یونس: ۹۹. اسلام، خود به صورت هاى گوناگون، انسان ها را به گفت وگو و آشنایى با کسانى که دین متفاوتى دارند فراخوانده است. قرآن کریم سرشار از انواع مختلف گفت وگو به ویژه از آن نوعى است که در یک سمت آن، صالحان و پیامبران و در سمت دیگر، خویشان آنها، حاکمان یا پیروان ادیان و اعتقادات دیگر قرار دارند.

بى گمان، یکى از عوامل وحدت بخش، بلکه از مهم ترین آن، احترام گذاشتن به مقدسات صاحبان مذاهب و مواظبت بر رعایت ادب در گفتار در ذکر نام آنها و نیز ملتزم بودن به این اصل عقلایى است که آنچه را بر خود نمى پسندى، بر دیگران مپسند. درپایان این پیام از سران کشورای اسلامی برای صیانت از حقوق امت اسلامی خواسته شده. تا تشکل نظامی متشکل از همه کشورهای اسلامی((تحت عنوان سپاه محمد رسول الله ص)) تشکیل و این مطالبعه همه امت اسلامی و از حقوق حقه همه. مسلمان سراسر جهان اسلام از سران کشور های اسلامی است..

علی کهنمویی مدیر بزرگترین تشکل حقوق بشر ی جهان اسلام (متشکل از بیش ده هزار نفر حقوق دان مستقل مسلمان برجسته مدافع حقوق بشر جهان اسلام (تشکل امت واحده یکم ( kUNS)

رونوشت:

۱۱-معاونین اول و هیئت وزیران و سایر مدیران، اولین دولت حقوق بشر جهان+ مدیران. و اعضای مرکز بین المللی اولین دارالوحدت جهان اسلام وابسته به تشکل امت واحده

۲ــ مدیران اتحادیه جهانی حقوق دانان مستقل مسلمان وابسته به تشکل امت واحده

۳-مرکز بزرگ جهانی تحقیقات و پزوهشهای حقوق بشری زنان مسلمان ،مرکز جهانی کوثر

۴- مرکز بین المللی( AVA )

۵- مرکز بی المللی اولین پارلمان فعالین حقوق بشر پیروان رسول اعظم اسلام صلی الله علیه و آله )

۶-دادگاه بین المللی غیر دولتی حقوق بشر جهان اسلام

۷- سازمان بین المللی حقوق بشر امت واحده جهان اسلام

۸- قرار گاه جهانی حمایت از کودکان

۹-سازمان بین المللی دید بانان حقوق بشر اسلامی DUN

برچسب ها
نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

5 × دو =

دکمه بازگشت به بالا
بستن