اقتصادی

مدیر کل استاندارد خراسان رضوی درحاشیه برگزاری دو نمایشگاه تخصصی در حوزه نهاده های کشاورزی و آب و فاضلاب بیان کرد: 

رویکرد اداره استاندارد، پیشگیرانه و ارائه محصول سالم است

کد خبر : 57066

مدیر کل استاندارد خراسان رضوی   درحاشیه برگزاری دو نمایشگاه تخصصی در حوزه نهاده های کشاورزی و آب و فاضلاب مشهدگفت : با رویکرد پیشگیرانه به همه واحدهای تولید مواد غدایی  تذکرات لازم داده می شود تا محصولی که درنهایت به دست مصرف کننده می رسد ، سلامتی کامل را داشته باشد . 

به گزارش صبح مشهد به نقل از ستاد خبری نوزدهمین نمایشگاه تخصصی کشاورزی (نهاده ها و سیستم های آبیاری) و هفدهمین نمایشگاه تخصصی صنعت آب، فاضلاب و تجهیزات وابسته ” سید محمدرضا سجادی ” افزود:

با توجه به آنکه مادر خراسان رضوی قطب صنایع غذایی هستیم ، پرداختن به این موضوع از جهات مختلف اهمیت دارد و ما نیز هم  درسازمان ملی استاندارد ایران و همچنین در اداره کل استاندارد خراسان رضوی به این حوزه اهمیت ویژه‌ای می‌دهیم.

وی با تاکید به این که دلیل حضورش در این نمایشگاه‌ها ، ارتباط بیشتر با فعالان این عرصه است ، بیان داشت : با بازدید از این گونه نمایشگاه ها نیازهای استاندارد سازی را شناسایی و فعالیت‌های این قسمت را بیشتر می کنیم. از این رو به مسئولینی که در این نمایشگاه حضور پیدا کردند بحث استانداردسازی را مطرح شد .

سجادی با اشاره به آن که در ارتباط با بحث استاندارد  محصولات کشاورزی که یکی از دغدغه های بسیاری از فعالان این عرصه است ، اظهار داشت: برای اجرای این مهم در سازمان ملی استاندارد فعالیت‌هایی داریم و از این رو در بحث حد مجاز آلاینده‌های محصولات کشاورزی نشان‌هایی است که اعطا می شود . همچنین در خصوص میزان کود ، سموم و آفت کش‌ها نیز چون همه این ها مواردی است که به نوعی با سلامتی مردم ارتباط دارد،  استانداردهای متعددی داریم .

مدیر کل استاندارد خراسان رضوی یادآور شد : دربعضی موارد استانداردها اجباری بوده و همچنین این استاندارد اجباری توسعه نیز پیدا کرده است. لذا دراین همکاری‌های مشترک که با دستگاه های مختلف تعریف می کنیم ، سعی شده به نمایندگی از مردم بحث کیفیت و ایمنی که در این محصولات لازم است ، وجودداشته باشد و سلامتی مردم را تهدید نکند.

سجادی اظهار داشت : بالطبع ما در اداره کل استاندارد خراسان رضوی نمونه برداری‌هایی متعددی از واحدهای تولیدی در حوزه صنایع غذایی داریم‌ واین مسائل را کنترل می‌کنیم.

وی ادامه داد : همیشه یکی از دغدغه‌های فعالان این عرصه این است که محصولات کشاورزی که به آن ها تحمیل می‌شود ، ممکن است مشکلاتی داشته باشد؟ از این رو مدیران کنترل کیفیتی که درواحدهای تولیدی مستقر هستند، یکی از وظایف شان این موضوع قرارداده شده است که محصولات دریافتی را کنترل نمایند.

مدیر کل استاندارد خراسان رضوی با اشاره به نشان های مختلف در استاندارد اظهار داشت : نشان‌های دیگری که مرتبط با صنایع غذایی است در بحث استانداردوجوددارد . مانند نشان حلال که از نشانه های مهم است که می‌تواند در صادرات محصولات غذایی کمک کند و به کشورهای مختلف به خصوص کشورهای اسلامی و یا در کشورهای غیر اسلامی  که برای مسلمانان ساکن در آن جا می تواند  این نشان بسیارمهم باشد. . لازم به ذکر است که این نشان نیز در سازمان ملی استاندارد داده می‌شود.

وی تاکید کرد:  به هرحال در عرصه محصولات کشاورزی جای کار بسیار زیاداست و در واقع هم باید در تدوین استانداردها فعالیت بیشتری انجام شود و همچنین مهم تر از این بحث اجرای آن است.از این رو ما نیز در کنار دستگاه‌های اجرایی دیگر اعلام آمادگی می‌کنیم که در این عرصه هماهنگ باشیم.

برچسب ها
نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

18 − 12 =

دکمه بازگشت به بالا
بستن