پایتخت فرهنگ اسلامی

برگزاری جنگ‌های قرآنی شب‌های رمضان در مساجد منتخب شاندیز

با هدف ترویج فرهنگ قرآنی توسط شرکت پدیده در شاندیز انجام می شود:

با هدف ترویج فرهنگ قرآنی و خنده حلال، برای سومین سال جنگ‌های مفرح و پرنشاط قرآنی در شب‌های ماه مبارک رمضان در مساجد منتخب شهرستان شاندیز توسط شرکت پدیده برگزار می‌شود.

به گزارش صبح مشهد به نقل از روابط عمومی گروه شرکت های پدیده، برنامه شب های بهاری با حضور و قرائت قاریان ممتاز کشوری، اجرای برنامه توسط حافظان کل نوجوان و اجرای سرود، همخوانی و تواشیح توسط نوجوانان برگزار می گردد.

از برنامه های ویژه جنگ های رمضانی پدیده، اجرای گروه‌های نمایشی با حضور هنرمندان متعهد به صورت نشاط برنگیز و جذاب است.

تلاوت قرآن به سبک‌های متنوع قاریان برجسته جهان اسلام، توسط قاریان ممتاز کشوری و اجرای اذان به روش اساتید مشهور از دیگر بخش های این مراسم خواهد بود.

برگزاری مسابقات طنز و طرح سوال از مطالب ارائه شده توسط استاد جلسه و در نهایت اهدای کارت هدیه به برگزیدگان شبهای بهاری از جمله ویژه برنامه های موثر در جهت ماندگاری این برنامه در اذهان مخاطبان است.

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نه − 9 =

دکمه بازگشت به بالا