استانیاسلاید شو

پنج هزار تن “به” در خراسان رضوی تولید شد

کد خبر : 43427

مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی گفت: امسال پنج هزار و ۲۵۰ تن “به” در این استان تولید شده است.

به گزارش صبح مشهد، محمد میری روز جمعه در گفتگو با خبرنگار ایرنا افزود: از ۷۹۲ هکتار سطح زیرکشت درخت “به” در خراسان رضوی معادل ۹۳ هکتار غیربارور و ۶۹۹ هکتار بارور است.

وی ادامه داد: در مجموع بطور متوسط از هر هکتار زیر کشت این محصول هفت هزار و ۵۱۵ کیلو گرم “به” تولید شده است.

مدیرامور باغبانی جهاد کشاورزی خراسان رضوی با بیان اینکه این میوه یکی از محصولات باغبانی درآمدزاست گفت: با این حال در سالیان اخیر به دلیل مبتلا شدن درختان “به” به بیماری آتشک باغداران رغبتی به کشت و توسعه آن ندارند.

وی افزود: برای مقابله با بیماری آتشک اقدام به کشت و توسعه رقم “ویدوجا” در شهرستانهای جوین و چناران این استان شده است.

میری ادامه داد: کاشت رقم “ویدوجا” که از موسسه تحقیقات باغبانی کرج تهیه شده و مقاوم به بیماری آتشک می‌باشد بهترین راه برای توسعه این محصول درآمدزاست.

وی گفت: نیشابور با ۲۱۰ هکتار، تایباد با ۸۵ هکتار و درگز با ۳۶ هکتار به ترتیب رتبه‌های اول تا سوم استان را از نظر سطح زیر کشت این محصول دارند.

مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی افزود: با توجه به قابلیت انبارداری این محصول، کشت و توسعه ارقام مقاوم به بیماری آن در دستور کار قرار دارد.

هم اکنون بیش از یک میلیون و ۲۰۰ هزار هکتار در خراسان رضوی زیرکشت انواع محصولات زراعی و باغی است.

برچسب ها
نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

سه × 5 =

دکمه بازگشت به بالا
بستن