دانش و فناوریپایتخت فرهنگ اسلامی

آیت‌الله علم‌الهدی: رشد برنامه‌های دانش بنیان افتخار جامعه ولایی ایران است

کد خبر : 37599

امام جمعه مشهد با تأکید بر این مطلب که کاهش پول ملی یک درد و فشار اقتصادی است اما نمی‌تواند غیرت و هویت جامعه ولایی ما را نابود کند، گفت: یکی از مسائلی که امروز به عنوان یک جامعه دینی و پیشرفته در دنیا زبانزد هستیم، رشد حرکت‌ها و برنامه‌های دانش بنیان است.

به گزارش صبح مشهد به نقل از فارس، آیت الله سید احمد علم‌الهدی ظهر امروز در نمازجمعه این هفته که در حرم مطهر رضوی برگزار شد، اظهار کرد: ایام دهه فاطمیه هنوز ادامه دارد و امروز هم از جمله ایام دهه فاطمیه است، اثر تذکر به مظلومیت حضرت زهرا(س) و تبیین این مظلومیت و اظهار ارادت به ایشان در زندگی مردم پیدایش یک غیرت و هویت ولایی است.

امام جمعه مشهد خاطرنشان کرد: امتیاز جامعه ما در برابر جوامع دیگر ولایی بودن جامعه ما است که ضامن تعالی، تکامل، پیشرفت‌های زیاد و سلامت اجتماعی مردم در برابر مفاسد بوده است.

وی با اشاره به اینکه ولایی بودن جامعه بر اثر عشق و ارادت و حاکمیت مظلومیت حضرت زهرا(س) بر کانون عاطفه مردم است، گفت: حضرت رسول اعظم(ص) وضع زندگی مردم را دگرگون و آنها را از مفاسد مختلف نجات دادند، اما از ایشان یک دختر باقی ماند که مردم خانه‌اش را آتش زدند و حضرت زهرا(س) در آن شرایط تنها پیغمبر(ص) را صدا می‌زدند.

آیت الله علم الهدی ادامه داد: این تصویر در ذهن حضرت زینب(س) باقی ماند و ایشان هم در قتلگاه زمانی که پیکر سید الشهدا را دیدند تنها پیغمبر(ص) را صدا زدند.

نماینده ولی‌فقیه در خراسان رضوی ذکر مظلومیت حضرت زهرا(س) و اثر وضعی آن در کانون عشق جامعه را حفظ هویت الهی برشمرد و گفت: جریانات استکباری که می‌خواهند بر ملت‌ها حاکم شوند قصد دارند هویت دینی و ملی آن جامعه را نابود کنند تا بتوانند بر مردم مسلط شوند.

هویت جامعه ایران نشأت گرفته از اهل بیت و یک هویت الهی و ولایی است

وی تصریح کرد: جریانات استکباری نمی‌توانند بر ملت ما مسلط شوند، زیرا هویت ما نشأت گرفته از اهل بیت و یک هویت الهی و ولایی است.

آیت الله علم‌الهدی با بیان اینکه طی این ۴۲سال بعد از پیروزی انقلاب اسلامی، قدرت‌های استکباری با تحریم، جنگ و فتنه‌های مختلف قصد سرکوب کردن ملت ایران را داشته‌اند، متذکر شد: با این وجود نظام جمهوری اسلامی ما امروز قوی و نیرومند است.

امام جمعه مشهد با تأکید بر این مطلب که کاهش پول ملی یک درد و فشار اقتصادی است اما نمی‌تواند غیرت و هویت جامعه ولایی ما را نابود کند، عنوان کرد: یکی از مسائلی که امروز به عنوان یک جامعه دینی و پیشرفته در دنیا زبانزد هستیم، رشد حرکت‌ها و برنامه‌های دانش بنیان جامعه است و امروزه در خیلی از عرصه‌های مختلف از کشورهای پیشرفته دنیا جلوتر هستیم.

وی یادآور شد: استعدادهای جوانان ما در قبل از انقلاب اسلامی به دلیل نبود جامعه ولایی و بستر دینی شکوفا نمی‌شد، اما به برکت انقلاب اسلامی و عشق و دلدادگی به ساحت اهل بیت(ع) امروز پیشرفت درعرصه‌های دانش بنیان جزو افتخارات ما است.

آیت الله علم الهدی در خصوص واکسن کرونا متذکر شد: آزمایش واکسن کرونایی ایرانی موفق بوده است به صورتی که مسؤول این تشکیلات واکسن را ابتدا بر روی فرزند خودش امتحان کرد.

خطیب جمعه مشهد با طرح این سوال که اگر واکسن‌های آمریکایی و اروپایی خوب هستند چرا آن‌ها خودشان حاضر به آزمایش واکسن نیستند، تشریح کرد: در آمریکا واکسن درست کرده‌اند، کرونا در انگلستان و آمریکا غوغا کرده و قتل عام به راه انداخته و آدم کشی کرونا آنها را مستأصل کرده است. مردمش اما جرات ندارند این واکسن را تزریق کنند. مردم آمریکا اطمینان به واکسن آمریکایی ندارند. بچه جوان‌های متدین با ایمان ما که سن پائینی دارند واکسن ایرانی اطمینان بخش ایجاد کرده‌اند و موسس اصلی این تشکیلات واکسن سازی دختر دردانه خود را تسلیم تزریق آزمایش انسانی این واکسن می‌کند و امروز شاهدیم که آنتی بادی این واکسن تا هشت برابر رشد کرده است اما در داخل متأسفانه برخی افراد با رسانه‌های بیگانه هم‌صدا شده‌اند.

وی افزود: آمریکا در سال ۱۹۹۰ واکسن سرخک را بر روی نوزادان سیاه پوست اسپانیایی آزمایش کرد و همه آن‌ها کشته شدند، در آفریقا نیز عده‌ای را مبتلا به ایدز کردند.

آیت الله علم الهدی خاطرنشان کرد: در ابتدای کرونا انگلیس و آمریکا اجازه وارد کردن ماسک به کشور ما را نمی‌دادند ولی خوشبختانه ما هم ماسک را ساختیم و در انبارهای دو شرکت ما بیش از ۶ میلیون ماسک وجود دارد که در داخل مصرف ندارد و کیت کرونا نیز ساختیم و فرانسه این کیت کرونا را از ما گرفت و به فرانسه صادر شد و این قدرت علمی ما و بیانگر عزت جوانان مقتدر ماست.

برچسب ها
نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

پنج + شش =

دکمه بازگشت به بالا
بستن