اخبار مهم

زن جوان چرا به خانه مرد غریبه پناه برد / قصه تلخ قربانیان خشونت خانگی همچنان ادامه دارد

کد خبر : 32620

آنقدر زندگی برایم غیر قابل تحمل شد که احساس می‌کردم همه چیز به آخر رسیده و دلم می‌خواست خودم را بکشم. در این شرایط بود که با حامد آشنا شدم…

صبح مشهد– زنی که از خانه شوهر و پدرش فرار کرده و به منزل مردی غریبه پناه برده بود، بعد از انتقال به پلیس آگاهی داستان زندگی‌اش را بازگو کرد.

به اداره چهارم پلیس آگاهی (اداره رسیدگی به پرونده فقدانی ها )که رسیدم زن و مرد جوانی را دیدم که دستبند بر دست روبروی افسر پرونده نشسته اند . رئیس اداره برایم می گوید که زن را پس از چندین روز فرار از منزل در خانه این مرد یافته اند.

کنار زن می نشینم و از او می خواهم که برایم از زندگی مشترک و علت فرارش از منزل بگوید. چشم هایش خیس می شوند و در حالی که سعی دارد با دست های بسته شالش را مرتب کند می گوید : خیلی کم و سن و سال بودم که ازدواج کردم. فاصله سنی ما زیاد بود و علاوه بر این همسرم اعتیاد داشت و هر وقت مواد مصرف می کرد مرا به باد کتک می گرفت و مرا در خانه زندانی می کرد و یکسال پیش متوجه شدم به من خیانت می کند.

چندین بار قهر کردم و با رها کردن دو فرزندم به خانه پدرم رفتم و خواستم طلاق بگیرم ولی پدرم نه تنها تلاشی برای کمک به من نکرد که خودش نیز مرا مورد ضرب و شتم قرار می داد.

آنقدر زندگی برایم غیر قابل تحمل شد که احساس می‌کردم همه چیز به آخر رسیده و دلم می‌خواست خودم را بکشم. در این شرایط بود که با حامد آشنا شدم. چند باری به عنوان راننده مرا به خانه رسانده بود و من که تشنه توجه و همدردی اطرافیانم بودم در مورد مشکلاتم با او حرف زدم و کم کم همین درد دل کردن ها مرا به او وابسته کرد تا جایی که در آخرین درگیری با پدر و همسرم با حامد تماس گرفتم و گفتم قصد دارم خودم را بکشم.حامد از من خواست خانه ام را ترک کنم و من هم برای فرار از مشکلاتم به او پناه بردم و بعد از چند روز پلیس ما را پیدا کرد و نمی دانم چه سرنوشتی در انتظارم است ولی می دانم هر چه هست بدتر از زندگی که با پدر و همسرم داشتم نخواهد بود.

نظریه کارشناس
– پیامبر اکرم (ص) می فرماید: بهترین مردان امت من ،آن کسانی هستند که نسبت به خانواده خود خشن و متکبر نباشند و برآنان ترحم و نوازش کنند و به آنان آزار نرسانند.

خشونت خانگی از جمله آسیب های اجتماعی است که با وجود تلاش های مستمر کارشناسان حوزه خانواده هنوز گریبانگیر برخی از خانواده های ایرانی می باشد. زمانی که ضرب و شتم جای گفتگو و صحبت در مورد اختلافات را می گیرد و در نهایت فرد را در مسیر اشتباه شکل دادن روابط فرازناشویی ، فرار و یا آسیب زدن به خود و دیگران قرار می دهد. راهکاری که به جای حل مشکلات باعث عمیق شدن آسیب ها می شود و فرد را در شرایط سقوط و غرق شدن درچرخه باطلی از مشکلات قرار می دهد .

کارشناسان و مشاورین پلیس در هر یک ازکلانتری های سطح شهر تهران مستقر می باشند و قربانیان خشونت خانگی و افرادی که در روابط زناشویی خود یا تربیت فرزند دچار مشکل شده اند می توانند به صورت رایگان از خدمات روانشناختی و مشاوره این کارشناسان استفاده نمایند و به جای در پیش گرفتن راهکارهای اشتباه و تصمیمات ناپخته در سایه راهنمایی و حمایت روانشناسان پلیس کیفیت زندگی زناشویی خود را بهبود بخشیده و با بازنمودن گره های موجود از فروپاشی زندگی مشترک خود جلوگیری بعمل آورند .

در صورتی که خانه محل امنی برای شما نبود به جای زیر پاگذاشتن مرزهای شرع و اخلاق و پناه بردن به یک غریبه با خدمات اورژانس اجتماعی ۱۲۳ تماس بگیرید و به خانه های امن بهزیستی پناه ببرید.

شهروندان عزیز باید برای کاهش آسیبهای اجتماعی در صورت مشاهده موارد همسر آزاری، کودک آزاری و حتی سالمند آزاری با پلیس و اورژانس اجتماعی ۱۲۳ تماس بگیرند و قبل از اینکه یک رفتار اشتباه منجر به قتل یا سایر جرائم گردد سازمانهای حمایتی و انتظامی را در جریان آسیب مورد نظر قرار دهند .

به قلم : سروان سمانه مهربانی – روانشناس و کارشناس آموزش همگانی پلیس آگاهی پایتخت

برچسب ها
نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

یک نظر

  1. کاش مراکز حمایت از زنان و دختران فراری واسیب دیده بیشتر شود و بهتر هم معرفی شود تا همه دختران و زنان از وجود چنین مراکز خوبی مطلع باشند

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

پنج × دو =

دکمه بازگشت به بالا
بستن