اخبار مهم

خودکشی دختر جوان از بالای پل + عکس لحظه خودکشی

دختر ورامینی بعداز ظهر امروز با رفتن روی پل عابر پیاده، قصد خودکشی داشت که با تلاش مردم و هوشیاری نیروهای امدادی منصرف شد.
به گزارش صبح مشهد به نقل از رکنا محسن پارسا مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری ورامین گفت: عوامل امدادی سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری ورامین با اطلاع از اقدام یک دختر جوان برای خودکشی بر روی عرشه پل عابرپیاده منطقه خیرآباد، سریعا به محل اعزام شدند.

نیروهای امداد و نجات آتش‌نشانی، ضمن مسدود کردن مسیر حرکت خودروها، با استفاده از وسایل تخصصی و تشک نجات، اقدامات لازم برای برای جلوگیری از حادثه سقوط این فرد انجام دادند.

وی اظهار کرد: با تلاش نیروهای امدادی و همکاری مردم، این فرد در اقدام به خودکشی ناکام ماند و به پائین عرشه پل هدایت گردید و به مسئولان حمایتی تحویل داده شد.

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

۲ دیدگاه

  1. درهیچ شرایطی حتی سخت وناگوارخودکشی ازنظرهمه ادیان قتل نفس به حساب می‌آید حرام است وعذاب الهی رابه دنبال داردکه بایدصدا وسیمادراحکام دین وتفهیم آن برنامه های بیشتری برای مردم وجوانان ارائه نمایند

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

10 + 15 =

دکمه بازگشت به بالا