اقتصادی

یادداشت شهروند؛ وجدان های خفته در آغوش ظلم! ( نقدی بر عملکرد رییس کل سابق بانک مرکزی )

کد خبر : 18077

افشاء اسرار پنهان در خصوص رأی دیوان محاسبات کشور در بهمن سال  ٩۶ مبنی بر انفصال خدمت و عدم کفایت ولی ا…سیف رئیس سابق بانک مرکزی و چند تن از معاونانش که در نشست اخبار شبانگاهی بیان شد یکی دیگر از واقعیت های صریح و سکوت پر از شائبه مسوولان کشور در قبال تصمیمات نامناسب ولی الله سیف و معاونین اش را باز گو کرد .
به گفته عادل آذر _رئیس کل دیوان محاسبات کشور _ علیرغم ارسال تصمیمات دیوان محاسبات کشور به دولت و مجلس شورای اسلامی اما متاسفانه نهاد های مذکور  بنا به آنچه که مصالح کشور نامیده میشود از اعلان رسمی این رأی خودداری نموده اند، اغماض نابخشودنی و غیر قابل قبول که حتی موجب واکنش تند دادستان کل کشور در روز گذشته گردیده و هزینه سنگین ۱۸ میلیارد دلاری ، بر کشور تحمیل می نماید .
اگر اطلاعات افشاء شده دیوان محاسبات کشور ، که به استناد مصاحبه اخیر رئیس کل دیوان محاسبات کشور بی کفایتی ولی ا.. سیف چهره محبوب دولت و معاونینش را با صدور رای انفصال از خدمت در بانک مرکزی محرز دانسته ، به موقع اجرا شده بود امروز کمتر شاهد تباهی در اقتصاد و وضعیت نابسامان سکه و ارز و پیدایش سر رشته های اخلال گران ارزی و ظهور سلاطین سکه و ارز  به زندان افتادن معاون ارزی بانک مرکزی و پریشان حالی هزاران سپرده گذار نبودیم.
اگرچه به نظر می رسید، اقدامات قضائی و تلاش ها در جهت بازداشت و دستگیری ولی ا.. سیف به ایستگاه آخر رسیده بود و حتی معاون اول قوه قضائیه از محرز شدن ارتباط اخلال گران عمده بازار ارز با معاون و رییس کل بانک مرکزی جناب دکتر سیف و ممنوع الخروجی وی شده بود، اما در نهایت شگفتی وی به عنوان مشاور دولت منصوب میشود تا به خیال خود ، اقدامات قضائی در کشف جرم و رسیدن به سر نخ های دیگر بویژه شناسائی افراد موثر بر تصمیمات منفعت طلبانه ناکام گذراده شود !!  اما اقتدار دستگاه قضا اثبات نموده است که دیر یا زود سرانجام سودای خام غارتگران اموال بیت المال با رسیدگی عادلانه و بدون مصلحت اندیشی و جناح گرایی پایان خواهد یافت .
هرچه زوایای پنهان نقش ولی ا.. سیف در بروز مشکلات اقتصادی کشور نمایان تر می شود اذهان عمومی بیش از پیش به نقش دست های پنهان برای ضربه به منافع سپرده گذاران موسسات مالی و اعتباری پی می برند که مدتی است طیف وسیعی از مردم جامعه را با شعار ساماندهی و با سوء استفاده از تریبون بانک مرکزی درگیر نموده که هنوز هم ادامه دارد و نمایشی تمام عیار از بی تدبیری این فرد و جریان وی به شمار میرود اگر چه صدها هزار نفر از مردم و سپرده گذاران موسسات کاسپین,فرشتگان,میزان,ثامن الحجج و … طی این مدت در کف خیابانها علیه سیف شعار دادند و خواهان محاکمه وی شدند اما نهایتا این مدیر ناکارآمد توانست دیگران را قربانی تصمیمات اشتباه خود کند و بعد ولی ا… خان با سلام و صلوات به عنوان مشاور رئیس جمهور منصوب شد.
جانبداری غیر منطقی یا اصطلاحا رفیق بازی نسبت به یک مدیر منفصل از خدمت  که حداقل افشاء ناکارآمدی وی در جریان برگزاری دادگاه رسیدگی به پرونده موسسات مالی و اعتباری و میتوانست  نقش مهمی در سرنوشت و دفاع از حقوق هزاران سپرده گذار ایفاء نموده و یا به استمرار اشتباهات و ناکارآمدی سیاست های مالی و بروز بحران ارزی کشور پایان دهد ، اقدامی غیر موجه که خود نشان دیگری از تسامح و سهل انگاری مسوولان نسبت به مشکلات اقتصادی مردم است .
باید پذیرفت که آبروی انسانهای مظلوم و حقوق هزاران سپرده گذار موسسات مالی اعتباری در اسارت بندهائی است، که افراد بی کفایت و منفصل از خدمت همچون ولی ا..، سیف که ناجوانمردانه بر دست و پای اقتصاد کشورمان تنیده اند ، کسانی که خود نمونه بارزی از دانه درشت های اقتصادی کشور محسوب گردیده و سخنگوی قوه قضائیه شجاعانه از ارتباط و تبانی آنان با اخلال گران ارز و دلالان دلار در کف خیابان های پایتخت پرده برداشت     .
یقینا سکوت در برابر این اجحاف تاریخی و کتمان حقیقت ها ، نوعی تماشاگری و بی تفاوتی نسبت به ظلم و جانبداری از ظالمانی خواهد بود که به اقتصاد این کشور و مردم نجیب ایران  لطمه و زیان فراوان رسانده اند و دیر یا زود به عقوبت الهی گرفتار خواهند شد و حقیقتا سرنوشت آنان در کلام ا.. مجید وعده داده شده است ” ولا ترکنوا الی الذین ظلموا …. نه تنها ظالمان گرفتار دوزخ و غضب الهی خواهد شد بلکه کسانی هم که به ظالمان تکیه و اعتماد نمایند مشمول حکم الهی خواهند شد . “

برچسب ها
نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

یک نظر

  1. خداوند متعال بر آن تن قوت دهد که جلوی ظلم را بگیرد .
    با این اقدامات عجیب و غریب دولت در تصدی مدیریت سیف متاسفانه ایرانمان بیشترین ضربه را خورد دیر یا زود باید جوابگو باشند
    .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

19 − 11 =

دکمه بازگشت به بالا
بستن