اگر کشور ما به جای ۳۰ یا ۴۰ میلیارد دلار صادرات غیرنفتی ۱۵۰ یا ۲۰۰ میلیارد دلار صادرات غیرنفتی داشته باشد، نه مشکل اشتغال خواهیم داشت و نه مشکل بزهکاری در جامعه. به خاطر صادرات باید ارتباطمان با کشورهای دیگر خوب باشد و به روز باشیم تا در بازار هدف بتوانیم رقابت کنیم.
اصحاب رسانه به مناسبت روز صنعت و معدن از چند واحد تولیدی در شهرک صنعتی مشهد بازدید کردند. به گزارش صبح مشهد، مدیرعامل گروه بینالمللی نوین زعفران، نوسانات ارزی و تغییر مقررات و بخشنامههای مختلف را باعث ایجاد مشکل در قیمتگذاری اکثر محصولات شده دانست و افزود، این موضوع برای زعفران هم به ویژه در بحث بستهبندی مشکلزا بوده و این بیثباتی بازار خود از عوامل کاهش گردش اقتصادی است.
علی شریعتی مقدم ادامه داد: افزایش نرخ ارز میتواند به افزایش صادرات کمک کند اما متاسفانه فرصت افزایش نرخ ارز تبدیل به یک راهبرد کلان برای توسعه صادرات نشده و گرچه در برخی ارقام، شاهد افزایش صادرات کشور در دو تا سه ماهه نخست امسال هستیم اما در واقع صادرکنندگان با نگرانی جدی در انتقال پول خود و تهیه مواد اولیهشان روبرو هستند.
وی خاطر نشان ساخت : اگر کشور ما به جای ۳۰ یا ۴۰ میلیارد دلار صادرات غیرنفتی ۱۵۰ یا ۲۰۰ میلیارد دلار صادرات غیرنفتی داشته باشد، نه مشکل اشتغال خواهیم داشت و نه مشکل بزهکاری در جامعه. به خاطر صادرات باید ارتباطمان با کشورهای دیگر خوب باشد و به روز باشیم تا در بازار هدف بتوانیم رقابت کنیم.
شریعتی مقدم ادامه داد: شرکت نوین زعفران در افزایش کیفیت، بستهبندی، تنوع و تکنولوژی بستهبندی زعفران همواره پیشرو و پیشگام بوده است و از جمله بستهبندیهای ابتکاری؛ بستههای کپسولی از زعفرانهای آماده مصرف به میزان ۱۰۰ تا ۱۲۵ میلی گرم است که از سوی دیگر کشورها هم کپیبرداری شده است.
وی افزود : در مجموع نوین زعفران تاکنون ۴۰۰ نوع بستهبندی محصول داشته که ممکن است برخی از آنها در حال حاضر از رده خارج شده باشند.
مدیر عامل نوین زعفران ادامه داد: از تکنولوژی روز برای خشک کردن زعفران استفاده میکنیم و با خشک کردن سریع زعفران قدرت رنگ گیری و کیفیت زعفران یک و نیم تا دو برابر میشود و به کاهش آلودگی این محصول نیز کمک میکند.
شریعتی مقدم تاکید کرد : در متوسط تولید از ۱۱۰ هزار هکتار اراضی، ۳.۱ کیلوگرم زعفران برداشت میشود؛ یعنی ۳۳۸ تن زعفران خشک در سال زراعی ۹۶_۹۷ برداشت شده است که در مزارع آرمانی نوین زعفران این میانگین بین ۲۰ تا ۳۰ کیلوگرم است و نشان میدهد اگر روی راندمان تولید کار کنیم میتوانیم منافع بیشتری برای بخش تولید داشته باشیم.
رویکردهای یک سویه تامین اجتماعی، موازی کاری دستگاه های نظارتی، سخت گیری های دارایی و اخذ مالیات در شرایط رکود بازار، فقدان قوانین حمایتی دو سویه بین کشورمان و کشور های طرف صادرات از جمله مشکلاتی بود که احسان جونى مدیر واحد تولیدی کیک و کلوچه ” بابانا ” هم در نشست خبری با رسانه ها مطرح کرد.