ورزشی

فعالیت پنج هزار جودوکار در خراسان رضوی

کد خبر : 14255

رئیس هیات جودو و کوراش خراسان رضوی گفت: چهار هزار مرد و هزار نفر ورزشکار زن به صورت سازمان یافته در رشته های جودو، جوجیتسو و کوراش این استان فعالیت می کنند.

به گزارش صبح مشهد، حسین محمودی در نشستی خبری با اصحاب رسانه افزود: هم اکنون این رشته های ورزشی در ۱۸ باشگاه و ۱۲ شهرستان خراسان رضوی دایر است و تا پایان امسال در ۶ شهرستان دیگر فعالیت این رشته های ورزشی آغاز می شود.
وی ادامه داد: خراسان رضوی چهار داور بین المللی و ۱۵ داور ممتاز در جودو و کوراش دارد. سرمایه گذاری این هیات بر روی سنین پایه مورد توجه جدی است و خراسان رضوی بیشترین نفرات نونهالان، نوجوانان و جوانان را در اردوهای تیمی ملی دارد.
رئیس هیات جودو و کوراش خراسان رضوی گفت: امسال ۴۰ نفر از این استان در اردوهای تیم ملی نوجوانان، جوانان، امید و بزرگسالان در بخشهای مردان وزنان حضور یافتند. نفرات تیم ملی از این استان در بخش کوراش نیز به بالاترین سطح خود می رسد بطوری که در بازیهای جهانی ترکیه یا آسیایی ترکمنستان از مجموع هفت وزن ورزشکاران پنج وزن از خراسان رضوی و مشهد بودند.
وی افزود: سطح فنی جودو و کوراش خراسان رضوی بسیار بالا است و کسانی که معمولا در رقابتهای این استان مقامهای نخست را بدست می آورند در مسابقات کشوری هم موفق به کسب عنوان می شوند.
محمودی به موضوع ورزشکارسالاری در این رشته ورزشی نیز اشاره و بیان کرد: ورزشکارسالاری در جودو و کوراش را در خراسان نمی پذیریم. یک ورزشکار نباید برای هیات ورزشی تعیین تکلیف کند. ما سراغ ورزشکارانی که چنین کاری انجام دهند نمی رویم.
وی در ادامه گفت: درآمدهای این هیات از کمکهای اداره کل ورزش و جوانان و برگزاری کلاسهای داوری، مربیگری، کمربند و حمایتهای پراکنده حامیان مالی تامین می شود. جزو هیاتهایی هستیم که سالن ورزشی اختصاصی داریم. خانه جودو استاد دهقان در منطقه گلشهر و مدرسه جودو در چهارراه لشکر مشهد سالنهای ورزشی و اختصاصی این هیات ورزشی است.
رئیس هیات جودو و کوراش خراسان رضوی حکم فروشی در این رشته ورزشی را نیز تکذیب و بیان کرد: ارتقای رنگ کمربند و دان با آزمونهای متمرکز و زیر نظر کمیته شورای آزمون انجام می شود. هم اینک چهار جودوکار دان هشت در خراسان رضوی وجود دارند.
وی به رتبه های نزولی استان در این رشته ورزشی طی سه سال اخیر اشاره و بیان کرد: خراسان رضوی در مسابقات کشوری در سال ۹۴ مقام نخست و در سال ۹۵ مقام سوم و سال ۹۶ مقام پنجم را بدست آورد که دلیل کسب نتایج نزولی جوانگرایی در تیم بزرگسالان است و این جوانان در سالهای آینده نتایج بهتری بدست می آورند.
او در خصوص فعالیت بانوان در این رشته ورزشی هم گفت: استعدادیابی این ورزش برای بانوان امسال هم در مقطع دبیرستان و دبستان صورت می گیرد. تیم بزرگسالان جودوی بانوان خراسان رضوی با معدل سنی ۲۰ سال آذر امسال نایب قهرمان بزرگسالان کشور شد که نشانگر استعدادهای خوب بانوان خراسانی است.
جواد سرمدی دبیر هیات جودو و کوراش خراسان رضوی نیز در این نشست خبری گفت: جودو به لحاظ بحث سخت افزاری با دیگر رشته های رزمی متفاوت است. در توان بخش خصوصی و حقیقی نیست که باشگاه خصوصی داشته باشد به همین خاطر بیشتر بحث جودو در حوزه ورزش و سازمانهای مرتبط مانند سپاه، بسیج، کارگران، هلال احمر و آستان قدس رضوی تعریف شده و اینها باشگاه رسمی تحت عنوان کلاسهای جودو دارند.

برچسب ها
نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

هجده + چهار =

دکمه بازگشت به بالا
بستن