اقتصادی

مشکلات تولید کیک و کلوچه در خراسان رضوی بررسی شد

کد خبر : 14250

در یازدهمین کمیته تخصصی کیک وکلوچه که با حضور مدیران کنترل کیفیت واحدهای تولیدی و کارشناسان و پیشکسوتان صنعت آرد در محل اداره کل استاندارد خراسان رضوی تشکیل شد , مسایل و مشکلات رایج در صنعت تولید کیک و کلوچه در قالب سمیناری ارائه و مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت .

به گزارش صبح مشهد به نقل از سایت اطلاع رسانی اداره کل استاندارد خراسان رضوی، جمیع مدیر کل استاندارد استان ضمن تاکید بر رعایت استانداردهای مربوط به تولید از مدیران کنترل کیفیت خواست تا با ارتقاء سطح دانش و مهارتهای خود , به ارتقاء تولیدات استان کمک نمایند . وی در ادامه از برخورد جدی با تولیدکنندگانی که موازین استاندارد را مد نظر قرار ندهند خبر داد و افزود : به هیچ عنوان قصور تولید را چشم پوشی نخواهیم کرد چرا که تولیدات استان بر پایه صنعت غذایی بوده و بسیار حائز اهمیت است .

برچسب ها
نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

15 − چهار =

دکمه بازگشت به بالا
بستن