عضو کمیسیون فرهنگی، اجتماعی و زیارت شورای اسلامی شهر مشهد گفت: امیدواریم بتوانیم با مشارکت بیشتر مردم و خیران این نوید را بدهیم که مشکل کمبود مسجد در مشهد مقدس به صورت کامل رفع میشود.
به گزارش صبح مشهد به نقل از خراسان، حجتالاسلام «حسنعلی اخلاقی امیری» همت خیران و مردم را در ساخت مساجد بینظیر توصیف کرد و گفت: این مشارکت و همکاری نکته امتیاز طرح در مشهد بوده و تاکنون عملیات اجرایی ۸۱ قطعه زمین تمام شده است و نماز در آنها اقامه می شود.
عضو کمیسیون فرهنگی، اجتماعی و زیارت شورای اسلامی شهر مشهد با اشاره به این موضوع که پروژههای احداث مساجد به سرعت در حال تکمیل است، اظهار کرد: امیدواریم بتوانیم با مشارکت بیشتر مردم و خیران این نوید را بدهیم که مجموع مساجد در حال احداث در مشهد به زودی مورد بهرهبرداری قرار میگیرد و مشکل کمبود مسجد در مشهد مقدس به صورت کامل رفع میشود.
احداث ۱۱۵ باب مسجد طی ۳ سال گذشته
«محسن گلمشکی» مدیر اجرایی طرح ساخت و سازهای مساجد شهرداری مشهد نیز در گفت وگو با پایگاه اطلاع رسانی شهرداری مشهد اظهار کرد: با آغاز به کار دوره چهارم شورای اسلامی شهر، ساخت مساجد به عنوان یک ماموریت ویژه به شهرداری مشهد واگذار شد و در این زمینه به نام مبارک امیرالمومنین علی(ع) احداث ۱۱۰ مسجد در شهر با مشارکت عموم مردم برنامهریزی شد.
گلمشکی افزود: در سال ۹۲ کمیتهای برای ساخت و ساماندهی مساجد در شهرداری مشهد شکل گرفت که نمایندگان شورای اسلامی شهر، شهرداری، اوقاف و امور خیریه و مرکز رسیدگی به امور مساجد در آن حضور دارند و هر ۲ هفته یکبار این جلسات برگزار میشود.
مدیر اجرایی طرح ساخت و سازهای مساجد شهرداری مشهد با اشاره به مهمترین هدف از اجرای کار، بیان کرد: در این زمینه به دنبال تامین مسجد در محلات فاقد مسجد در مشهد بودیم و اولویت کاری خود را تامین زمین برای مساجد قرار دادیم.
وی خاطرنشان کرد: مشارکت مردم در کنار همکاری آستان قدس رضوی با شهرداری مشهد سبب شد انقلابی در عرصه احداث مساجد در مشهد شکل بگیرد؛ به همین دلیل امروز بعد از ۳ سال پیگیری موفق شدیم ۱۷۶ باب مسجد را تحت پوشش این طرح قرار دهیم و ۱۱۵ باب مسجد را به مساجد قبلی شهر بیفزاییم.
گلمشکی با اشاره به اینکه تا امروز در ۸۶ مسجد از این مساجد نمازهای یومیه پنجگانه اقامه می شود، عنوان کرد: در این مساجد به غیر از برپایی نماز، اقدامات فرهنگی، اجتماعی، اعتقادی و… توسط ائمه جماعات دنبال می شود.