اخبار مهماسلاید شو

کشف یک هزار و ۵۷۶ فقره سرقت / دستگیری یک هزار و ۲۴۰ متهم 

عملیات بزرگ پلیس آگاهی خراسان رضوی

سرتیپ دوم ستاد احمد نگهبان  فرمانده انتظامی استان خراسان رضوی گفت:  عملیات گسترده رسیدگی به مطالبات و دغدغه های مردمی  با محوریت پی گیری سرقت ها در دستور کار پلیس آگاهی خراسان رضوی قرار گرفت.

به گزارش صبح مشهد، وی افزود: کارآگاهان پلیس آگاهی خراسان رضوی با بهره گیری از توان فرماندهی انتظامی شهرستان های استان وارد عمل شدند .

پلیس با همکاری آگاهانه مردم ،  این عملیات بزرگ و ضربتی را اجرا و در مدت ۶ روز با پاکسازی مناطق آلوده و مطالعه گزارش های فوریت های پلیسی یک هزار و ۲۴۰ متهم و ۵۲ مالخر دستگیر کرد.

در این عملیات گسترده یک هزار و ۵۷۶ فقره سرقت شامل ۱۲۴فقره سرقت از خانه های مسکونی، ۹۸ فقره سرقت خودرو‌،۸۹فقره سرقت موتورسیکلت ،۱۴۸ فقره قاپ زنی ،۲۰ فقره سرقت به عنف و یک هزار و ۱۱۷ فقره انواع سرقت ها رمزگشایی شده است.

مرحله دیگر این عملیات کنترل و مراقبت های نامحسوس ۴۲۴  مجرم سابقه دار و بازدید از ۵۸۳ واحد صنفی و احراز اصالت ۶۰۰ وسیله نقلیه توقیفی در پارکینگ ها بود که ۲۱ دستگاه موتورسیکلت سرقتی نیز کشف شد.

تحقیقات با هماهنگی مرجع قضایی ادامه دارد و از همکاری آگاهانه شهروندان و پشتیبانی مراجع قضایی تشکر می کنیم.

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

1 + 6 =

دکمه بازگشت به بالا