
مدیر تامین محتوای فرهنگی تبلیغی حرم مطهر رضوی گفت: چهار دیوارنگاره بزرگ و مفهومی همزمان با آستانه آیین باشکوه تشییع و تدفین رهبر شهید انقلاب در صحنها و بستهای مختلف بارگاه ملکوتی امام رضا(ع) نصب شده است.
به گزارش صبح مشهد، حسین سعیدی روز شنبه در گفتوگو با خبرنگاران افزود: در این طرح فرهنگی، دیوارنگاره بست شیخ طوسی با تصویر بزرگ امام شهید در میان پرچم گنبد حرم مطهر رضوی و با شعار نصر من الله و فتح قریب نصب شده است.
وی بیان کرد: همچنین طرحی در ایوان شمالی صحن پیامبر اعظم (ص) نیز پیشبینی شده تا با ایجاد انسجام بصری در فضاسازی محیطی حرم مطهر، پیام این اثر در یکی دیگر از نقاط پرتردد و شاخص بارگاه منور رضوی نیز در معرض دید زائران قرار گیرد.
مدیر تامین محتوای فرهنگی تبلیغی حرم مطهر رضوی اظهار کرد: در بخش دیگری از این برنامه، دیوارنگاره یکصد متری صحن پیامبر اعظم (ص) به تصویری از مقام معظم رهبری، حضرت آیتالله سید مجتبی حسینی خامنهای مزین خواهد شد، اثری شاخص که با ابعاد گسترده و جانمایی ویژه، از مهمترین جلوههای بصری این مناسبت در حرم مطهر رضوی به شمار میرود.
سعیدی گفت: دیوارنگاره جدید بابالجواد (ع) نیز در مرحله آمادهسازی قرار دارد و این اثر نیز منقش به تصویر رهبر شهید انقلاب خواهد بود.
گفتنی است، بر اساس برنامهریزی اعلامشده مراسم وداع، تشییع و تدفین پیکر مطهر شهید آیت الله خامنه ای و اعضای خانواده ایشان، شهیدان بزرگوار دکتر مصباحالهدی باقریکنی، سیّده بشری حسینی خامنهای، زهرا حدادعادل و زهرا محمدی گلپایگانی به شرح زیر برگزار خواهد شد: روزهای شنبه ۱۳ و یکشنبه ۱۴ تیرماه ۱۴۰۵ مصادف با نوزدهم و بیستم ماه محرم: مراسم وداع با پیکر مطهر در مصلی امام خمینی (ره) تهران؛ روز دوشنبه ۱۵ تیرماه ۱۴۰۵ مصادف با بیستویکم ماه محرم، مراسم تشییع در تهران؛ روز سهشنبه ۱۶ تیرماه ۱۴۰۵ مصادف با بیست و دوم ماه محرم، مراسم تشییع در شهر قم؛روز پنجشنبه ۱۸ تیرماه ۱۴۰۵ مصادف با بیستچهارم ماه محرم و شب شهادت امام سجاد (ع)، مراسم تشییع در مشهد مقدس و تدفین در حرم ملکوتی امام رضا (ع) برگزار خواهد شد.



