یادداشت روز

انتخابات شورای شهر و پرسش‌هایی که باید پاسخ داده شود

کد خبر : 65611

نویسنده: محمد حسین روشنک

صبح مشهد- ۱۱ بهمن سال گذشته، بعد از حوادث دی ماه در یادداشتی پرسش و پاسخ هایی در مورد چرایی برگزاری انتخابات شورای شهر مطرح کردم در آن نوشته تأکید شده بود که با توجه به شرایط موجود، بستر لازم برای حضور گسترده و پرشور مردم در پای صندوق‌های رأی فراهم نیست. از همین رو پیشنهاد کرده بودم برگزاری این انتخابات دست‌کم تا زمانی که حاکمیت بتواند از نظر سیاسی و اجتماعی شرایطی فراهم سازد که مردم با انگیزه و امید در انتخابات مشارکت و حداقل نیمی از جامعه در آن حضور یابند با تعویق مواجه شود، تا اینگونه نشود که انتخاباتی با مشارکت بسیار پایین و در حد ده درصد برگزار شود.

پیش از آغاز تجاوز صهیونیست ها و نوکرشان ترامپ و شهادت امام بزرگوار امت، در گفت‌وگو با بسیاری از دلسوزان کشور این دغدغه مطرح و تأکید گردید برگزاری انتخاباتی تک‌جناحی با مشارکت اندک، نه تنها دستاوردی برای کشور نخواهد داشت، بلکه می‌تواند پیامدهای نامطلوبی برای اعتماد عمومی به همراه داشته باشد.

پس از شهادت رهبر و عمود خیمه نظام نیز بار دیگر در نوشته‌ای هشدار دادم که برگزاری انتخاباتی تحت نظارت نمایندگانی که خود با میزان مشارکت بسیار پایین مردم و رأی کمتر از بیست درصد انتخاب شده‌اند، یقیناً با استقبال مردم مواجه نخواهد شد امری که می‌تواند به اعتبار و جایگاه نظام به رهبری آیت الله سید مجتبی حسینی خامنه‌ای لطمه وارد کند.

اکنون، پس از گذشت نزدیک به هشتاد روز و صرف زمان، انرژی و هزینه‌های فراوان، خوشبختانه دولت به این جمع‌بندی رسیده است که برگزاری انتخابات در چنین شرایطی، جز ایجاد هزینه‌های بیشتر و آسیب به اعتبار عمومی، نتیجه‌ای در بر نخواهد داشت. از این رو تصمیم گرفته است از ادامه این روند جلوگیری شود.

بی‌تردید جلوگیری از زیان، در هر زمان که صورت گیرد، اقدامی عقلانی و قابل تقدیر است؛ در عین حال نمی‌توان از تأسف نسبت به زمان و منابعی که در این مسیر صرف شد چشم پوشی کرد.

امید آنکه در آینده، تصمیم‌ گیری‌های مهم ملی با دقت بیشتر و سنجش دقیق‌تر شرایط جامعه و توجه به میزان آمادگی و مشارکت مردم اتخاذ شود.

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

ده + 6 =

دکمه بازگشت به بالا
بستن