اخبار مهم

سوانح جاده‌ای سه کشته و ۱۲ مصدوم در خراسان‌رضوی برجا گذاشت

کد خبر : 62924

جانشین رییس پلیس راه خراسان‌رضوی گفت: سه نفر بر اثر تصادفات جاده‌ای این استان در شبانه‌روز گذشته جان باختند و ۱۲ نفر نیز مصدوم شدند.

به گزارش صبح مشهد، سرهنگ محمدرضا کورسی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگاران افزود: دیروز (۲۳ اردیبهشت ماه) در پی برخورد ۲ دستگاه خودرو در جاده روستایی سرخس، ۲ نفر جان باختند.

وی بیان کرد: همچنین در پی برخورد ۲ دستگاه خودرو در مسیر جاده کلات واقع در حومه مشهد نیز یک نفر جان خود را از دست داد.

جانشین رییس پلیس راه خراسان‌رضوی ادامه داد: در این مدت همچنین ۹ فقره تصادف جرحی با ۱۲ مصدوم و ۱۲ فقره تصادف خسارتی در استان رخ داد.

وی اظهار کرد: همچنین در راستای برخورد با رانندگان حادثه ساز، ۵۳۱ دستگاه خودرو و ۸۱ دستگاه موتورسیکلت در خراسان رضوی توقیف و به پارکینگ منتقل شدند.

سرهنگ کورسی گفت: با توجه به فرارسیدن روز زیارتی امام رضا (ع)، ترافیک در ورودی های مشهد پرحجم و نیمه سنگین است.

برچسب ها
نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

3 + 3 =

دکمه بازگشت به بالا
بستن