شهری

در کارگروه پیگیری طرح مشارکت اجتماعی داوطلبان تاکید شد:

ایجاد خانه های هلال در محلات حاشیه شهر و کم برخوردار

کد خبر : 41630

کارگروه پیگیری طرح مشارکت اجتماعی داوطلبان در قالب طرح خدمات اجتماعی و تاب آوری اجتماعی زیر مجموعه خانه های هلال با هدف تعامل با ادارات و گروههای جهادی به صورت هدفمند برگزار شد.

به گزارش صبح مشهد به نقل از روابط عمومی اداره کل هماهنگی دستگاههای اجرایی شهرداری مشهد، کارگروه پیگیری طرح مشارکت اجتماعی داوطلبان در قالب طرح خدمات اجتماعی و تاب آوری اجتماعی زیر مجموعه خانه های هلال برگزار شد.

سید جمال زرگر نماینده هلال احمر مشهد در این کارگروه بیان کرد: خانه های هلال در تمام گرایشهای مختلف آموزشی، حمایتی،درمانی با اهداف کمک به مردم محله تشکیل شده تا در مواقع لزوم مردم بتوانند از خود در برابر آسیبها محافظت کنند.

وی هدف ایجاد خانه های هلال را کمک به دستگاههای اجرایی در زمینه خدمت رسانی و کمک مردم و یکپارچه سازی خدمات و همسو سازی آن دانست و افزود: این طرح در تهران به عنوان پایلوت در محله هرندی اجرا شده است و برای مشهد ستاد بازآفرینی محله طرق را به عنوان نمونه اجرایی(پایلوت) معرفی نموده است.
سید مسعود هدایتی رئیس اداره جذب مشارکت های مردمی هلال احمر استان در ادامه این جلسه بیان کرد: هدف ما خدمت رسانی به مردم حاشیه شهر و کم برخوردار و تعامل با ادارات و گروههای جهادی به صورت هدفمند می باشد کاری که به عنوان نمومنه (پایلوت ) در محله هرندی شهر تهران در ناحیه ۴منطقه ۱۲شروع شده است.

وی با بیان اینکه ما در تمام زمینه ها از جمله اقتصادی، آموزش، ایمنی، توسعه زیرساختها و سلامت کارگروه داریم ؛ افزود: با ایجاد کارگروه طرح مشارکت اجتماعی داوطلبان، همه افراد و سازمانهای خدماتی عضو این کارگروه خواهند بود که در راستای تاب آوری اجتماعی فعالیت می کنند.

هدایتی گفت: اگر مردم در حوزه کمک های اولیه مهارت داشته باشند و ابزار اولیه در اختیار داشته باشند شاهد کاهش تلفات خواهیم بود و با توجه به اینکه محلات کم برخوردار دارای جمعیت بالایی هستند، خانه هلال افتتاح شود . امیدواریم بتوانیم در حوزه محرومیت زدایی و کاهش بزههای اجتماعی به مردم محله کمک کنیم و در آینده شاهد گشترش خانه های هلال در محلات ضعیف شهر باشیم.

بهاره دانش سرپرست اداره راهبردی… نیز گفت: با توجه به اینکه دفاتر توسعه محله و تسهیلگری بر اساس مسائل و مشکلات احصا شده محلات ،در راستای خدمات مبتنی بر نیاز آنها فعالیت خود را شروع کردند و به مردم خدمات متنوعی ارائه میدهند هدف دفاتر تسهیل گری، روان شدن ارتباط مردم با دستگاهها و سازمانهای دولتی می باشد.

اعظم همتی کارشناس پدافند غیرعامل و پیشگیری از بحران شهرداری مشهد بیان کرد: با توجه تفاهم نامه بین شهرداری و هلال احمر ،همکاری بسیار زیادی با هلال احمر در زمینه های آموزشی انجام می دهیم. ما در محله طرق پایگاه چند منظوره بحران داریم که خانه دوام در آن فعال می باشد و افراد در این مرکز به صورت داوطلبانه حضور پیدا می کنند و کمک بسیاری به مردم محله و شهرداری در ارائه خدمات شهرداری ارائه می کنند.

فاطمه روانخواه مسئول امور خدمات اجتماعی سازمان فرهنگی شهرداری مشهد بیان کرد: با توجه به ارتباط تنگاتنگ مردم با فرهنگسراها، فرهنگسراها می توانند نقش موثری در این زمینه ایفا کنند و در اختیار خانه های هلال قرار بگیرند.

وی افزود: در محلات مشهد شورای اجتماعی محله با مشارکت افراد بومی محله فعال می باشد، اعضای این شورا به صورت داوطلبانه گرد هم می آیند و به حل مسائل محله کمک می کنند لذا از این ظرفیت می توان جهت ارتباط مردم با خانه های هلال استفاده کرد.

روانخواه با بیان اینکه در این طرح باید از موازی کاری پرهیز کنیم؛ گفت: با توجه به سابقه فعالیت نهادهای دولتی و عدم عمل به وظیفه نباید موجب سلب اعتماد مردم به نهادهای خدماتی شویم.

گفتنی است؛ در این جلسه بعد از بحث و تبادل نظر مقرر شد، جلسه توجیهی در دفتر توسعه محله طرق با حضور مسئول خانه دوام ثامن محله طرق، نماینده شورای اجتماعی محله، رئیس اداره فرهنگی منطقه ۷ و نمانده شهر ترمیمی، نمایندگان هلال احمر و افراد حاضر در این جلسه برگزار شود.

برچسب ها
نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

ده + 20 =

دکمه بازگشت به بالا
بستن