انتخابات با همه پیچ و خمهایش به خط آخر خود نزدیک شد و تا ساعات آینده نتایج صندوقهای آرا اعلام میشود اما فارغ از این که چه فرد یا افرادی بیشترین آرای مردم را کسب میکنند برنده اصلی این رای گیری مردم هستند.
صبح مشهد– جمعی از دانشگاهیان دانشگاه فردوسی مشهد در گفت و گو با خبرنگار ما نتیجه حاصل از شمارش آرای صندوقهای رای را انتخاب مردم تلقی نموده و احترام به آن را ضروری دانستند.
برآیند نظر آنان این است که حضور مردم در این رویداد سیاسی لبیک به ندای رهبر معظم انقلاب برای تثبیت این نظام و مشت محکمی بر دهان دشمنان بود.
یکی از این دانشگاهیان گفت: نباید فراموش کرد که مردم برنده اصلی انتخابات هستند.
نرگس محمدی با بیان این که مردم در این جشن سیاسی شرکت خوبی داشتند افزود: من به رای همه مردم ایران احترام میگذارم و این افتخاری برای ماست.
وی ادامه داد: همه مردم کشور در هر جایی که مشغول خدمت هستند باید خالصانه و صادقانه و با کار بیشتر برای رشد کشور انجام وظیفه کنند، همچون شهدا که خالصانه و صادقانه و بدون در نظر گرفتن نتیجه به وظیفه خود عمل کردند.
مشارکت بیشتر از پیشبینی
دانشگاه فردوسی مشهد همچون سنوات گذشته پذیرای دانشگاهیان و شهروندان بسیار در چهار شعبه اخذ رای این دانشگاه بود.
نماینده فرماندار در یکی از این شعب به خبرنگار ایرنا گفت: افراد و مسوولان برگزار کننده انتخابات از ساعت ۶ صبح در این شعبه حضور یافتند و از آغاز روند رای گیری نیز شاهد حضور بسیاری از دانشجویان و اساتید دانشگاه در این مکان بودیم.
نرگس لطفی افزود: روند رای گیری در اوایل وقت به خاطر برخی مشکلات فنی و اینترنت با تاخیر آغاز شد ولی با رفع ایرادات به خوبی و بدون هیچ مشکلی ادامه یافت.
وی ادامه داد: امسال به رغم حضور اندک دانشجویان در خوابگاههای دانشگاه، تعداد حاضران در این شعبه اخذ رای بیشتر از تعداد پیشبینی شده بود و حتی در ساعاتی نیز با تجمع جمعیت در شعبه رو به رو شدیم.
خانم حسن زاده، یکی دیگر از دانشگاهیان نیز گفت: در جمهوریت به مردم سالاری تاکید شده است و هر کس به عنوان منتخب مردم از صندوق آرا خارج شود مورد احترام تمامی آحاد مردم خواهد بود.
نظر اکثر مردم مورد احترام است
یکی از دانشجویان رشته عمران هم گفت: فارغ از علایق شخصی به نظر اکثریت مردم در نتیجه انتخابات باید احترام گذاشت.
خانم حاجی آبادی افزود: امسال مناظرات و سخنرانیهای دانشجویی همچون سالهای گذشته در محیط دانشگاه شکل نگرفت ولی با استفاده از شبکه مجازی تا حدودی این نقص جبران شد و علاوه بر آن بیشترین شناخت خود را از نامزدهای انتخاباتی در مناظرات تلویزیونی به دست آوردم.
یک دانشجوی علوم سیاسی نیز گفت: به امید این که بتوانم فرد با صلاحیتی را برای نجات کشور انتخاب کنم به پای صندوق رای آمدم.
محبوبی افزود: به خاطر وطن و انجام وظیفه ملی و میهنی که بر گردن خود داشتم در پای صندوق رای حضور یافتم.
وی ادامه داد: فارغ از هر فردی که انتخاب شود سعی میکنم در انجام وظایفی که بر عهده دارم تلاش کنم تا کشور در مسیر پیشرفت خود قرار گیرد.
میزان، رای ملت است
یک دانشجوی گیاه پزشکی نیز گفت: میزان، رای ملت است و به همین دلیل نتیجه انتخابات باید مورد احترام همگان قرار گیرد.
سجاد فروتن پور افزود: امیدوارم فردی که به عنوان رییس جمهوری انتخاب میشود نیز مشکلات و خواسته همه مردم را در نظر بگیرد و با انتخاب افراد توانمند و تلاش مضاعف بتواند شرایط زندگی مردم را بهتر کند.
سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری، ششمین دوره انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا، دومین دوره انتخابات میان دورهای پنجمین دوره مجلس خبرگان رهبری روز جمعه در پنج هزار و ۷۳ شعبه اخذ رای، ۸۷ شهر و ۲ هزار و ۵۸۶ روستای خراسان رضوی برگزار شد.
در مجموع ۱۷ هزار و ۸۶۰ نامزد در خراسان رضوی برای کسب هشت هزار و ۷۳۷ کرسی شوراهای اسلامی شهر و روستا و سه نامزد انتخابات میاندورهای مجلس خبرگان رهبری نیز برای تعیین یک نماینده باقیمانده این استان در این مجلس به رقابت پرداختند.
خراسان رضوی ۶.۸ میلیون نفر جمعیت دارد که ۴.۶ میلیون نفر آنان واجد شرایط شرکت در انتخابات بودند.