زندگی

در دوران کرونا کدام شیوه زایمان بهتر است؟

کد خبر : 32942

شرایط مادر یا جنین در انتخاب نوع زایمان موثر است؛ بنابراین براساس شواهد علمی نمی‌توان یک روش مشخص زایمانی را برای همه افراد (چه افراد سالم و چه مشکوک و مبتلا) پیشنهاد داد.

صبح مشهد– اهمیت توجه به سیستم ایمنی زنان باردار: افرادی که سیستم ایمنی ضعیفی دارند، از گروه‌های پرخطر در همه‌گیری کرونا هستند. زنان باردار با توجه به تغییرات ایمنی در دوران بارداری بیشتر مورد توجه قرار می‌گیرند. پژوهشگران دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران با بررسی شواهد موجود به این پرسش پاسخ دادند که روش مناسب زایمان در زمان همه‌گیری بیماری کرونا چیست؟
به گفته این محققان، زنان باردار به دلیل تغییرات فیزیولوژیکی در سیستم ایمنی و قلبی- ریوی در دوران بارداری، در صورتی که به عفونت‌های تنفسی ویروسی مبتلا شوند، علایم شدیدتری را نشان خواهند داد.
در منابع بیان شده است که ویروس کرونا عوارض مادری و جنینی، مانند اضطراب جنینی، زایمان زودرس و بستری در بخش مراقبت‌های ویژه را در زنان باردار افزایش می‌دهد. در نتیجه مراقبت از مادران باردار توسط یک تیم متخصص باید انجام و فرایند زایمان نیز به صورت فردی برنامه‌ریزی شود.

عوامل مهم در انتخاب نوع زایمان
مطالعات نشان می‌دهد بیشتر زنان مشکوک و مبتلا به ویروس کرونا تحت عمل سزارین اورژانسی قرار می‌گیرند. با این حال مطالعات دیگر نشان می‌دهد نوزادانی که از طریق زایمان طبیعی متولد شده‌اند از نظر ابتلا به ویروس منفی بوده و تفاوتی در پیامد‌های مربوط به ویروس کرونا در مقایسه با نوزادان متولد شده از طریق سزارین نداشته‌اند.
بر اساس اعلام کمیته اطلاع‌رسانی و آموزش همگانی کرونا در دانشگاه علوم پزشکی تهران که به بررسی مستندات، شواهد و پاسخ‌های علمی درباره ویروس کرونا می‌پردازد، با توجه به شواهد موجود روش زایمان مشخصی در دوران همه‌گیری بیماری کرونا در زنان سالم، مشکوک و مبتلا توصیه نشده است و به نظر می‌رسد وجود مسائل مربوط به شرایط مادر یا جنین بدون در نظر گرفتن ابتلا یا عدم ابتلا به ویروس کرونا در انتخاب نوع زایمان موثر است بنابراین بر اساس شواهد علمی نمی‌توان یک روش مشخص زایمانی را برای همه افراد (چه افراد سالم و چه مشکوک و مبتلا) در این دوران پیشنهاد داد.
منبع: فرادید

برچسب ها
نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

هشت − 2 =

دکمه بازگشت به بالا
بستن