به منظور بهره گیری از پیشنهادها و طرح های نخبگان و فعالان فرهنگی سراسر کشور این دفتر از ابتدای آذر ماه شروع به کار کرده است.
به گزارش صبح مشهد به نقل از روابط عمومی سازمان فرهنگی آستان قدس رضوی، حجت الاسلام والمسلمین حجت گنابادی نژاد، رئیس سازمان فرهنگی آستان قدس رضوی گفت: طی سال های گذشته بیش از ۳ هزار پیشنهاد، طرح ،برنامه یا درخواست از سوی نخبگان ، فرهیختگان ،مجموعه های مردمی و فعالان فرهنگی کشور به آستان قدس رضوی ارسال شده که پاسخگویی،پیگیری و اجرای این پیشنهادها نیازمند تشکیلاتی بود تا سازمان بتواند خدمات و شرایط بهتری برای آنان مهیا نماید.
وی افزود: در این زمینه سازمان نیازمند ساز و کاری هدفمندی است تا بتواند از ظرفیت ایده ها، پیشنهادها و طرح های فعالان وفرهیختگان استفاده و فرایند اجرای آن را تسهیل نماید.
گنابادی نژاد ادامه داد: در همین راستا «دفتر ارتباط با فرهیختگان و فعالان» سازمان فرهنگی آستان قدس رضوی باهدف بسیج ظرفیتهای فرهنگی و اجتماعی در جهت ترویج اهداف و آرمانهای انقلاب اسلامی از طریق تعامل بهینه با فرهیختگان و فعالان فرهنگی و ارتقاء سطح فعالیتها و خدمات فرهنگی آستان قدس رضوی در سطح ملی و بین المللی با بهرهگیری ایدهها و طرحهای نو توسط این سازمان ایجادشده است.
وی بیان کرد: ۹ موسسه و ۲ مرکز فرهنگی این سازمان، ماموریت های متنوع و مختلفی دارند و ظرفیت هایی نیز برای تحول فرهنگی در اختیارشان است که فعالان و نخبگان فرهنگی می توانند با شناخت ماموریت ها و ظرفیت ها ، پیشنهاد یا طرح های ارزشمند خود را برای حمایت و اجرا به این دفتر ارسال نمایند.
رئیس سازمان فرهنگی آستان قدس رضوی افزود: نو آوری، خلاقیت و تناسب با ماموریت ها و ظرفیت های فرهنگی آستان قدس رضوی از مهم ترین شرایط پذیرش پیشنهاد ها و طرح های فعالان و فرهیختگان است و این سازمان در همین زمینه نشست های هم اندیشی را با موضوعات مختلف برگزار خواهد کرد.
وی در پایان یادآور شد: شبکهسازی نخبگان، فرهیختگان و فعالان فرهنگی بهمنظور بهرهمندی از خردجمعی، استفاده مطلوب و مؤثر از ایدهها و طرحهای فرهیختگان و فعالان فرهنگی در ارتقاء معارف قرآنی و مکتب اهلبیت(ع)، ایجاد بانک ایده و طرحهای فرهنگی، زمینهسازی برای ارتباطات فرهنگی و ایفای نقش مؤثر فرهیختگان و فعالان فرهنگی در اقدامات سازمان و آستان قدس رضوی، بررسی، ارائه نظر کارشناسی و تدوین در خصوص طرحها و برنامهها و ارائه به واحدهای مختلف سازمان و پیگیری تا اخذ تصمیم نهایی طرحها و برنامههای پیشنهادی، فراهمسازی و تسهیل ارتباط آنان با سازمان، تشکیل شوراهای مشورتی تخصصی ویژه طرحها و برنامههای فرهیختگان و تدوین گزارشهای دورهای جهت ارائه به مجموعههای ذیربط، ازجمله اهداف این دفتر است.