اخبار مهماستانیدانش و فناوری

مدیر کل آموزش فنی و حرفه ای خراسان رضوی خبر داد: ۳۰ میلیارد ریال به ساخت ۲ آموزشگاه مهارتی درمشهد اختصاص یافت

کد خبر : 16901

مدیر کل آموزش فنی و حرفه ای خراسان رضوی گفت: با همکاری استانداری این استان ۳۰ میلیارد ریال برای ساخت ۲ پایگاه آموزش فنی و حرفه ای در حاشیه شهر مشهد در نظر گرفته شد.

به گزارش صبح مشهد، افشین رحیمی  گل خندان روز شنبه در نشست خبری به مناسبت گرامیداشت هفته فنی و حرفه ای افزود: هم اکنون در مرحله تعیین زمین برای احداث این ۲ پایگاه هستیم که پیش بینی می شود تا پایان امسال کار ساخت آنها به پایان برسد.
وی اظهار داشت: پارسال ۱۲۴ هزار و ۲۸۴ نفر متشکل از ۶۲ هزار و ۱۷۶ زن و ۶۲ هزار و ۱۰۸ مرد در این استان تحت تعلیم آموزش های فنی و حرفه ای قرار گرفتند.
وی با بیان اینکه عدالت جنسیتی و آموزشی به طور کامل در آموزش های فنی و حرفه ای استان پیاده شده است، گفت پارسال هزار و ۲۸ نفر در حاشیه شهر مشهد و در مناطق نیشابور، سبزوار و تربت حیدریه در این زمینه آموزش دیدند.
رحیمی افزود: سال گذشته چهار هزار و ۶۲۱ دانشجو در این استان از طریق مراکز جوار دانشگاهی آموزش دیدند و ۱۰ هزار و ۹۳۶ نفر در حوزه روستا و عشایر استان از آموزش های فنی و حرفه ای بهره بردند.
وی با اشاره به بسته اشتغال وزارت کار و رفاه اجتماعی با عنوان طرح مهارت آموزی در محیط کار اظهار داشت: پارسال سه هزار و ۶۲۹ نفر مشغول مهارت آموزی در این طرح بودند.
وی با بیان اینکه آموزش های مهارتی در پادگان های استان نیز در سال گذشته به ۲ هزار و ۵۸۵ سرباز ارائه شد گفت: ۱۴ هزار و ۳۵۸ نفر نیز در این مدت آموزش مهارت های ویژه شاغلان را فراگرفتند.
رحیمی افزود: در چهار ماه ابتدای امسال نیز بیش از ۲ هزار و ۲۰۰ نفر در حاشیه شهر مشهد آموزش دیدند که نسبت به سال گذشته ۲ برابر شده است.
وی با بیان اینکه ۱۲۰ میلیارد ریال برای آموزش زنان حاشیه شهر و سرپرست خانوار در مشهد اختصاص یافته است اظهار داشت: در این راستا طی ۲ ماه ابتدای امسال یک هزار و ۵۰۶ نفر آموزش دیدند.
وی گفت: در چهار ماه نخست امسال ۳۶ هزار و ۲۳۱ نفر آموزش های مهارتی را فراگرفتند که ۱۷ هزار و ۸۵۲ نفر آنان زن و ۱۸ هزار و ۳۷۹ نفر مرد بودند.
رحیمی ادامه داد: طی مدت مزبور در مراکز جوار دانشگاه، روستائیان، مهارت آموزی در محیط کار، مهارت آموزی سربازان و صنایع نیز به ترتیب هزار و ۵۳۷ نفر، سه هزار و ۷۸۰ نفر، هزار و ۹۸۷ نفر و ۹۶۲ نفر آموزش دیدند.
وی افزود: براساس تفاهم نامه با حوزه علمیه قم و خراسان نیز طی سال گذشته به ۴۲۰ نفر از خانواده های طلاب در رشته کامپیوتر خدمات آموزشی ارائه شد.

دو برابر شدن هتل‌ها در مشهد تا ۲ سال آینده

همچنین رییس مرکز آموزش خدمات هتلداری و گردشکری شهید آوینی مشهد گفت: تا ۲ سال آینده آمار هتل‌ها و هتل آپارتمان‌های مشهد  دو برابر خواهد شد.

کمال‌الدین مداح اظهار کرد: وظیفه اصلی ما آموزش نیروهای خدمات و نیروهایی خوب برای بخش‌هایی مانند هتل‌ها، هتل آپارتمان‌ها و رستوران‌ها است.

وی ادامه داد: نکات مهمی که در قسمت گردشگری شهر مشهد وجود دارد نیز بخشی از آن بر عهده ما است، باتوجه به اینکه بیش از ۵۵ درصد هتل‌ها و هتل آپارتمان‌ها کشور در مشهد مقدس وجود دارد، بازار کار بسیار خوبی برای رشته‌های صنایع غذایی و گردشگری در مشهد فراهم شده است.

رییس مرکز آموزش خدمات هتلداری و گردشکری شهید آوینی مشهد افزود: تا ۲ سال آینده آمار هتل‌ها و هتل آپارتمان‌های مشهد  دو برابر خواهد شد و این امر برای ما نشان دهنده آن است که در ۲ سال آینده همین تعداد نیرو که در صنایع غذایی، رستوران‌ها، هتل‌ها و هتل آپارتمان‌ها وجود دارد نیز ۲ برابر خواهد شد.

مداح خاطرنشان کرد: رشته‌های مرکز هتل‌داری مشهد شامل آشپزی درجه یک، آشپزی درجه ۲، قنادی و شیرینی‌پزی در سطح‌های مختلف، غذاهای فوری، کافی‌شاپ‌داری (آموزش  درست کردن انواع نوشیدنی‌های سرد و گرم)، آموزش دسر و بستنی، میزآرایی و فنون تشریفات می‌شود که هرکدام در این مکان آموزش داده می‌شود.

وی تاکید کرد: دوره‌هایی که در مرکز هتل‌داری برگزار می‌کنیم کوتاه بوده و معمولا حدود یک ماه و نیم بیشتر به طول نمی‌انجامد.

رییس مرکز آموزش خدمات هتلداری و گردشکری شهید آوینی مشهد تصریح کرد: غیر از این رشته‌های مذکور مدیریت خانه‌داری، پذیرش هتل، مدیریت هتل، آموزش و ارتباط گردشگران با زبان انگلیسی و عربی، برای گردشگران را برای کارآموزان در نظر داریم.
مداح بیان کرد: در سال حدود هزار نفر کارآموز را در دوره‌های مختلف پذیرش می‌کنیم که در نهایت برای آن‌ها نیز گواهینامه صادر می‌کنیم.

وی اضافه کرد: تمام آموزش‌های صورت گرفته در مراکز دولتی ما به صورت رایگان بوده و در سازمان فنی حرفه‌ای در چند سال گذشته اتفاقی که افتاده این است که در تمام این مراکز واحدهایی تحت عنوان مشاوره و رهگیری داریم که بعد از چند ماه با فرد کارآموز تماس حاصل کرده تا بداند توانسته وارد بازار کار شود یا خیر که بازخورد آن برای ما بسیار حائز اهمیت است.

رییس مرکز آموزش خدمات هتلداری و گردشکری شهید آوینی مشهد عنوان کرد: حدود ۴۰ درصد از کارآموزان فنی و حرفه‌ای وارد بازار کار می‌شوند

برچسب ها
نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دوازده − 11 =

دکمه بازگشت به بالا
بستن