مدیرعامل شرکت نان قدس رضوی از عرضه محصولات سالم و رژیمی نان رضوی تا پایان سال جاری خبر داد.
به گزارش صبح مشهد به نقل از آستان نیوز، محمدصادق مروارید با اشاره به ۳ برنامه توسعهای این شرکت در حوزه تولید، بیان کرد: تولید محصولاتی که مشتریان، تمایل و رغبت بیشتری نسبت به آن دارند نظیر اشترودل، تولید محصولات جدید نظیر نان بلکی، نانهای رژیمی و سالم و همچنین ارتقاء کیفیت محصولات فعلی، از جمله این برنامهها به شمار میرود.
وی ادامه داد: در این راستا، شرکت نان رضوی با توجه به رسالت آستان قدس رضوی به منظور تامین امنیت غذایی و از طرفی انتظار عموم جامعه از این مجموعه برای ارایه محصولات با کیفیت، انواع نانهای سالم و رژیمی را تا پایان سال ۱۳۹۶ به بازار عرضه خواهد کرد.
وی تقویت و فعال کردن واحد تحقیقات و توسعه را یکی دیگر از برنامههای توسعهای این شرکت عنوان کرد و افزود: نوآوری و تولید محصولات با کیفیت، مستلزم فعال نگهداشتن واحد R&D است؛ چراکه ضمن امکان افزایش کیفیت محصولات فعلی، زمینه تولید محصولات جدید را نیز فراهم میکند.
مروارید با اشاره به افزایش ۸ محصول برونسپاری این شرکت تا پایان سال جاری گفت: از این میان، تن ماهی رضوی، پتیبور، کراکر و چای بزرگ و کیسهای، به بازار عرضه شده است که به این ترتیب تعداد محصولات برونسپاری شده فعلی شرکت نان قدس رضوی، به ۱۱ محصول رسیده است.
وی ادامه داد: ۴ محصول دیگر نیز تا پایان سال جاری به صورت برونسپاری تولید خواهد شد.
مدیرعامل شرکت نان قدس رضوی، افزایش تولید محصولات کارخانه از طریق رفع گلوگاههای ماشینآلات تولید به ویژه برای محصولاتی مانند اشترودل را یکی دیگر از برنامههای استراتژیک این شرکت تا پایان سال جاری عنوان کرد.