
رییس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی خراسان رضوی از اجرای پویش «به عشق پیامبر(ص) میبخشم» به منظور آزادی یک هزار و ۵۰۰ زندانی جرایم غیرعمد در این استان خبر داد.
به گزارش صبح مشهد، حجت الاسلام سید محمد سلطانی روز سهشنبه در گفتوگو با خبرنگاران افزود: در قالب این پویش ملی قرار است ۱۷ هزار زندانی جرایم غیر عمد در نقاط مختلف کشور آزاد شوند که سهم خراسان رضوی هزار و ۵۰۰ زندانی است.
وی بیان کرد: افرادی که به خاطر مبالغ اندک در زندان هستند، یا مدت زیادی از زندان خود را سپری کردهاند و نیز زندانیان دارای فرزند و افرادی که کم بضاعت بودن آنها در تحقیقات مشخص شده است، در اولویت آزادی هستند.
رییس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی خراسان رضوی اظهار کرد: علاقهمندان به شرکت در این پویش مبالغ خود را به شماره کارت ۶۰۳۷۶۹۷۰۹۰۱۰۸۱۷۳ و یا شماره شبا IR۹۸۰۱۹۰۰۰۰۰۰۰۲۱۱۸۲۳۴۸۰۰۰۸ ستاد دیه خراسان واریز کنند.