شهری

چتر حمایتی سازمان تامین اجتماعی در درمان بیماران خاص

کد خبر : 63477

طبق آمار در سال ۱۴۰۳ بیش از ۷۵۰ میلیارد ریال فقط جهت درمان ۳۵۹۰ نفر از بیماران خاص بیمه شده تامین اجتماعی به مراکز طرف قرارداد این سازمان در استان خراسان رضوی پرداخت شده است .

به گزارش صبح مشهد به نقل از روابط عمومی مدیریت درمان تامین اجتماعی خراسان رضوی، دکتر مجید رحیمی نمین رییس اداره رسیدگی به صورتحسابهای دفتر اسناد پزشکی استان در این خصوص گفت : در سال گذشته ۵۱ هزار نسخه تایید و بطور میانگین برای هرنسخه مبلغی بالغ بر ۱۴ میلیون ریال از سوی سازمان تامین اجتماعی پرداخت شده است . ایشان با ذکر این مطلب افزود : بر این اساس هر بیمار بطور متوسط ۱۴ نسخه به سازمان ارائه ، و متوسط سهم پرداختی سازمان در ازای هربیمار جهت خدمات درمانی مختلف ، حدود ۲۱۰ میلیون ریال بوده است .

شایان ذکر است که هزینه های درمان بیماران خاص که مشتمل بر سه بیماری تالاسمی ، هوفیلی و دیالیزی میباشند ، ۱۰۰ % رایگان است .

برچسب ها
نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

هجده − 14 =

دکمه بازگشت به بالا
بستن