اسلاید شوشهری

آغاز برداشت گندم در۱۴هزار هکتار از اراضی کشاورزی شهرستان مشهد

کد خبر : 63116

معاون سازمان ومدیرجهادکشاورزی شهرستان مشهد مقدس با تأکید بر اهمیت وجود امنیت غذایی و تأمین سفره خانوار گفت: شیوه‌های مدیریتی در سطح مزارع به‌منظور افزایش بهره‌وری و بازدهی تولید در واحد سطح درراستای خودکفایی در تولید گندم در سال جاری، از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.

به گزارش صبح مشهد، محمدرضا عباسپور افزود: عملیات برداشت گندم در شهرستان مشهد شروع شده است و کلیه عوامل برداشت با همت مضاعف و تلاش زیاد مشغول نظارت بر برداشت و تحویل‌گرفتن گندم مازادبرنیاز کشاورزان هستند.

عباسپور بیان کرد: برداشت محصول گندم آبی از۱۴هزار هکتار اراضی کشاورزی مشهد با میانگین چهارونیم تُن در هر هکتار، آغاز شده است و پیش‌بینی می‌شود که بالغ بر ۶۳هزار تن گندم از سطح مزارع برداشت شود.

وی تصریح کرد: خرید تضمینی یکی از نیاز‌های مهم در فصل برداشت است و تسهیل در امر خرید و تحویل محصولات کشاورزان توسط عوامل مربوطه بسیار حائز اهمیت است.

این مقام مسئول با اشاره به تخصیص سوخت به کمباین‌ها در چند روز قبل از شروع کار در مزرعه، خرید و تشویق کشاورزان جهت تحویل‌دادن گندم به مراکز خرید، معاینه فنی کمباین و لزوم دقت در ضدعفونی افزود: کشاورزان در جهت نظارت بهتر بر امر برداشت و تعیین مناسب زمان برداشت و انتخاب کمباین مناسب از ریزش‌های احتمالی و واردآمدن خسارت به محصولات کشاورزی، تلاش ویژه نمایند و بر این مهم نظارت داشته باشند.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان مشهد بر لزوم حضور مداوم کشاورزان و کارشناسان پهنه در مزرعه و نظارت بر کار کمباین‌ها به جهت جلوگیری از ریزش و کاهش ضایعات برداشت تأکید نمود

محمدرضا عباسپور بیان کرد: ذخیره‌سازی گندم مهم است و جزو اولویت‌ها محسوب می‌شود؛ در این راستا خرید تضمینی و ذخیره‌سازی گندم در شهرستان مشهد توسط سیلوی شماره ۳ جاده فریمان، سیلوی شماره ۱ طلاب، کارخانه آسه‌آرد در بخش احمد‌آباد و کارخانه آرد امام‌رضا(ع) در بخش مرکزی انجام می‌شود و کشاورزان می‌توانند محصول تولیدی خود را به مراکز خرید منتخب تحویل دهند.

عباسپور اشاره کرد: ارقام کشت‌شده در سطح مزارع شهرستان مشهد عمدتاً پیشگام، میهن، سیروان، حیدری و… است که بیش‌از ۷۰ دستگاه کمباین عملیات برداشت گندم را به‌عهده دارند و در این راستا، شبکه مراقبت و کارشناسان جهاد کشاورزی با توجه به حساسیت موضوع تأمین امنیت غذایی، نظارت مستمر و مطلوب را در امر برداشت محصول دارند و برای تعیین مناسب زمان برداشت اهتمام می‌ورزند و از ریزش‌های احتمالی و وارد‌آمدن خسارت جلوگیری می‌نمایند.

برچسب ها
نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

16 − 10 =

دکمه بازگشت به بالا
بستن