شهری

افزایش ۳۰ درصدی پایگاه‌های امدادی در خراسان رضوی

کد خبر : 62864

مدیرکل جمعیت هلال احمر خراسان رضوی از افزایش ۳۰ درصدی پایگاه های امدادی خبرداد و گفت: با داشتن ۳۰ پایگاه ثابت، ۱۰ پایگاه موقت نیز به آن اضافه کردیم که مجموعاً به چهل پایگاه رسید.

به گزارش صبح مشهد، سید علی منیری ظهر امروز در نشست خبری گرامیداشت هفته هلال احمر با شعار هلال احمر نماد امید وخدمت بی منت اظهارداشت:خراسان رضوی از نظر زیرساخت‌های امدادی نیاز به تقویت جدی دارد بنابراین این استان به عنوان یک گذرگاه ارتباطی مهم و میزبان سالانه حدود سی میلیون زائر، با حجم بالای تردد بیش از ۸۳ درصد از طریق جاده‌ها مواجه است.

وی افزود: تقویت پایگاه‌های جاده‌ای ضروری است ، در حال حاضر، تعدادی پایگاه جاده‌ای فعال هستند که نیازمند توسعه و گسترش ظرفیت است چرا که هدف‌گذاری امسال، ایجاد پنج پایگاه امداد و نجات جاده‌ای جدید با کمک خیرین، نیکوکاران و داوطلبان و حمایت جمعیت هلال احمر مرکز است وقطعا تلاش می‌کنیم تا برنامه‌های اجرایی خود را به طور کامل در حوزه امداد و نجات پیاده‌سازی کنیم.

مدیرکل جمعیت هلال احمر خراسان رضوی خاطرنشان‌کرد:دستاورد‌های جمعیت هلال‌احمر استان مرهون حضور و تلاش بدنه داوطلبی است، از غنچه‌های هلال تا پیشکسوتان بازنشسته، همگی در این راه سهیم هستند، بیش از ۱۲۰ هزار نفر در سامانه داوطلبی هلال‌احمر ثبت‌نام کرده‌اند و در انتخابات مجامع، حدود ده هزار نفر داوطلبانه شرکت کردند.

منیری اذعان کرد: دارایی‌ها و پایگاه‌های امدادونجات، کانون‌های جوانان، فعالیت‌های آموزشی و سایر برنامه‌های ما ، همگی بر پایه بدنه داوطلبی شکل گرفته‌اند.

وی تصریح کرد: برای دستیابی به این هدف، برنامه‌های فراوانی طراحی و اجرا شده وما تلاش کردیم با تقویت حوزه امدادونجات، خدمات بهتری ارائه دهیم ،با تلاش اعضای تیم امداد که به صورت شبانه‌روزی در پایگاه‌ها و مراکز مختلف فعالیت کردند، توانستیم ظرفیت پایگاه‌های امدادی خود را بیش از سی درصد افزایش دهیم، به این ترتیب، با داشتن سی پایگاه ثابت، ده پایگاه موقت نیز به آن اضافه کردیم که مجموعاً به چهل پایگاه رسید.

مدیرکل جمعیت هلال احمر خراسان رضوی افزود: همواره با کمبود مرکز آموزشی تخصصی با تجهیزات، سازه‌ها و زیرساخت‌های مناسب مواجه بوده‌ایم که بتواند برنامه‌ریزی خوبی برای آموزش‌های تخصصی، اردو‌ها و فعالیت‌های سراسر استان و کشور و همچنین دانش‌آموزان، دانشجویان و خانواده‌های مشهدی ارائه دهدهمچنین مرکز آموزش تخصصی فعلی در منطقه قاسم‌آباد فعالیت می‌کند.

منیری اظهارکرد: با حمایت رئیس و دبیرکل جمعیت هلال‌احمر، فردا فاز توسعه ظرفیت این اردوگاه با حضور رئیس سازمان جوانان هلال‌احمر کشور و معاون آموزش، پژوهش و فناوری جمعیت هلال‌احمر کشور آغاز خواهد شد، این توسعه در سه مرحله انجام می‌شود و امیدواریم اردوگاهی شایسته برای اردو‌های آموزشی در حوزه امدادونجات با سازه‌های تخصصی ایجاد کنیم.

وی بیان کرد: موضوع دیگر، نذر سلامت و کاروان‌های سلامت است که توسط داوطلبان جمعیت هلال‌احمر انجام می‌شود. پزشکان و خیرین با نذر خدمت، پروژه‌هایی را اجرا می‌کنند. در زمستان گذشته، طرحی فوق‌العاده در روستایی محروم در چابهار انجام شد.

مدیرکل جمعیت هلال احمر خراسان رضوی ادامه داد: این برنامه‌ها در تلاش‌اند تا سطح آگاهی جامعه را ارتقا دهند هرچقدر هم نیروی امدادی و تجهیزات زیاد باشند، لحظات اولیه و طلایی حادثه بسیار تعیین‌کننده‌اند. اگر جوامع محلی و خانواده‌ها با آموزش و مهارت‌های کاربردی آشنا باشند، می‌توانند نقشی مؤثر ایفا کنند.

منیری خاطرنشان کرد: امسال، به نام امام هشتم(ع)، حدود ۸۰۰ هزار نفر از زائران و ساکنان استان می‌توانند از طرح بزرگ جهادی آموزش همگانی جمعیت هلال‌احمر بهره‌مند شوند که با حمایت معاونت آموزش، پژوهش و فناوری هلال‌احمر کشور، گامی بزرگ در این مسیر خواهد بود.

برچسب ها
نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

17 − 2 =

دکمه بازگشت به بالا
بستن