دانش و فناوری

معاون پارک علم و فناوری سلامت استان خبر داد

حمایت از ۶۷ شرکت فناوری دارو

کد خبر : 61510

معاون توسعه مدیریت و منابع پارک علم و فناوری سلامت خراسان‌ رضوی گفت: پارک علم و فناوری سلامت خراسان رضوی از ۶۷ شرکت فناور در حوزه دارو و تجهیزات پزشکی پشتیبانی می‌کند.

به گزارش صبح مشهد به نقل از ایسنا، علی عظیمی اظهار کرد: پارک علم و فناوری سلامت خراسان رضوی، تنها پارک تخصصی در حوزه دارو و تجهیزات سلامت در استان‌های خراسان رضوی، شمالی و جنوبی است که ۶۷ شرکت فناور را در مراحل مختلف همچون مرحله دانش بنیان، مراحل رشد، پیش رشد و رشد مقدماتی پشتیبانی می‌کند.

وی به نقش معاونت پژوهشی دانشگاه در تولید محصولات و ارائه خدمات اشاره کرد و گفت: پارک، محصولات نهایی پژوهش‌های دانشگاهی را برای تجاری‌سازی دریافت می‌کند.

در معاونت پژوهشی، پایان‌نامه‌ها تعریف و طرح‌های تحقیقاتی انجام می‌شود و در ذیل قسمت مدیریت توسعه فناوری دو مرکز ایده‌پروری و نوآوری هوش مصنوعی ورود پیدا می‌کند سپس ایده‌های افراد در این دو مرکز پردازش می‌شود و بعد از رسیدن به مرحله‌ بلوغ، وارد پارک خواهد شد و اکوسیستم پارک این گونه تعریف می‌شود.

عظیمی مطرح کرد: پارک علم و فناوری سلامت خراسان رضوی، با وجود حمایت از ۶۷ شرکت فناور در حوزه دارو و تجهیزات پزشکی و موفقیت در تجاری‌سازی محصولات دانش‌بنیان، با چالش جدی برندینگ و آشنایی جامعه با خدمات و فعالیت‌های خود مواجه است.

وی با اشاره به فعالیت‌های پارک از سال ۹۸ و جذب شرکت‌های موفق، بر کمبود تبلیغات و معرفی کافی پارک تاکید و اظهار کرد: این کمبود، باعث عدم آشنایی بسیاری از دانشگاهیان، از جمله استادان و دانشجویان، با امکانات و خدمات پارک و نبود ارتباط موثر بین پارک و دانشگاه شده است.

معاون توسعه مدیریت و منابع پارک علم و فناوری سلامت، بیان کرد: برای رفع این مشکل، پارک در حال همکاری با شرکت‌های طراحی سایت و تولید محتوا برای بهبود ارائه خدمات خود است و با امضای تفاهم‌نامه با چند دانشگاه، به دنبال تقویت ارتباط پارک با دیگر دانشجویان و فارغ‌التحصیلان است. همچنین، برگزاری دوره‌های آموزشی برای دانش‌آموزان و دانشجویان و برگزاری کمپ تابستانی، با هدف افزایش آشنایی جامعه با پارک و فعالیت‌های آن در دستور کار قرار دارد. وی اضافه کرد: این تلاش‌ها در راستای تحقق اهداف دانشگاه نسل سه و چهار و تبدیل پژوهش‌های دانشگاهی به محصولات تجاری‌سازی‌شده انجام می‌شود.

همچنین، تهیه گزارش تصویری از پارک و فعالیت‌های آن نیز پیشنهاد می‌شود. هدف نهایی این اقدامات، ارتقای آگاهی عمومی از توانمندی‌های پارک و ایجاد ارتباط موثرتر با دانشگاه‌ها و صنایع برای توسعه همکاری‌های بیشتر است. در ادامه فاطمه کلالی، معاون توسعه فناوری پارک سلامت اظهار کرد: فعالیت ما در حوزه پژوهش نیست، بلکه در حوزه فناوری است.

وقتی شرکت‌ها می‌خواهند به پارک ورود پیدا کنند باید بخش پژوهشی خود را به اتمام رسانده باشند و محصول آماده‌ای داشته باشند که تجاری‌سازی کنند. معاون توسعه فناوری پارک سلامت با اشاره به فعالیت‌های پارک در حوزه تجاری‌سازی محصولات دانش‌بنیان، بر نقش پارک در کمک به شرکت‌ها برای ورود به بازار و رشد آن ها تاکید کرد و گفت: پارک با ارائه آموزش‌های تخصصی، برنامه‌های رشد مدون و معرفی منتورها، شرکت‌های فناور را در مراحل مختلف از ایده تا تبدیل شدن به شرکت‌های بزرگ تر همراهی می‌کند.

برچسب ها
نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

15 − هشت =

دکمه بازگشت به بالا
بستن