شهری

چشم امید هتل ها به حمایت دولت

کد خبر : 65520

رئیس اتحادیه هتلداران مشهد: از ارگان های دولتی درخواست داشتیم که برای پرداخت مطالبات شان مهلت دهند، وعده هایی دادند اما هیچ کدام عملی نشد.

رئیس اتحادیه هتلداران مشهد با انتقاد از عملی نشدن وعده ها برای حمایت از هتل ها گفت: با همراهی جامعه هتلداران، همه هتل‌ها و هتل‌آپارتمان‌ها و واحدهای اقامتی در سطح شهر مشهد، همچنان پس از تعطیلات نوروزی پای کار هستند اما متاسفانه با وجود وعده هایی برای حمایت از هتل ها، هیچ کدام عملی نشده است.

به گزارش صبح مشهد، محمود مادرشاهیان در گفت و گو با «خراسان رضوی» اظهار کرد: با وجود این که هتل های مشهد پای کار بودند و تخفیف قابل توجهی در نظر گرفتند اما متاسفانه هیچ سازمان و ارگانی در این کار ارزشمند به جامعه هتلداران مشهد کمکی نکرد. ما در این زمینه توقع زیادی هم نداشتیم، فقط از برخی ارگان های دولتی درخواست داشتیم که برای پرداخت مطالبات شان به ما مهلت دهند. البته وعده هایی برای حمایت از جامعه هتلداران داده شد اما متاسفانه هیچ کدام عملی نشد.

وی با بیان این که ما برای ادامه کار از دولت انتظار کمک داریم، خاطرنشان کرد: هم اکنون در معرض خطر تعدیل نیرو قرار داریم و اگر این وضعیت ادامه یابد و کمکی به ما نشود، متاسفانه بخشی از این نیروهای مجرب را که سال ها آموزش دیده اند از دست خواهیم داد. رئیس اتحادیه هتلداران مشهد افزود: سطح اشغال هتل های مشهد در تعطیلات نوروز ۱۴۰۵، ۲۰ تا ۳۰ درصد بود و با توجه به تخفیف ۵۰ تا ۶۰ درصدی در نظر گرفته شده برای زائران و مسافران، در واقع به نوعی هتلداران به صورت رایگان مسافران را اسکان دادند. چون هزینه های دریافتی از زائران با توجه به سطح اشغال ۳۰ درصدی هتل ها، صرفا هزینه های جاری هتل ها را پوشش می دهد.

برچسب ها
نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

پنج × یک =

دکمه بازگشت به بالا
بستن