اسلاید شوشهری

رئیس هیأت مدیره انجمن خیریه حمایت از بیماران سرطانی مشهد:

۳۵ درصد بیماران سرطانی توان پرداخت هزینه‌ها را ندارند

کد خبر : 55557

رئیس هیأت مدیره انجمن خیریه حمایت از بیماران سرطانی مشهد با اعلام اینکه کمک‌های دولت برای درمان بیماران سرطانی کافی نیست، گفت: ۳۵ درصد بیماران سرطانی توان مالی پرداخت هزینه‌ها را نداشته و از درمان باز می‌مانند.

به گزارش صبح مشهد، حمید مستشاری در نشست خبری که امروز ۱۶ آبان، در بیمارستان ناظران مشهد برگزار شد، عنوان کرد: متاسفانه شیوع سرطان در جامعه بسیار زیاد شده و علاوه بر افراد بالای ۷۰ سال، کودکان و جوانان را نیز درگیر کرده است.

وی افزود: نکته قابل تاسف دیگر هم این است که درمان سرطان نیز مانند بقیه بیماری‌ها نیست؛ چراکه از نظر روانی بیمار را به هم ‌می‌ریزد و بدتر از آن هزینه‌های زیادی به بیمار تحمیل می‌شود.

مستشاری با اشاره به خدمات خوب و منحصر به فردی که در بیمارستان ناظران مشهد به بیماران ارائه می‌شود، افزود: تأکید در این بیمارستان بر این بود که از جنس خارجی استفاده نکنیم.

وی تصریح کرد: تمام دستگاه‌هایی که می‌خریم قیمت‌ها ارزی و بسیار گران است، نمونه‌های داخلی نداریم و مجبوریم هزینه‌های زیادی در این بخش بپردازیم.

رئیس هیأت مدیره انجمن خیریه حمایت از بیماران سرطانی مشهد گفت: دولت قبلا مقداری به ما کمک می‌کرد، اما از زمانی که ارز دولتی را قطع کردند هزینه‌ها بسیار بالا رفت و متاسفانه به تعهدات و قول‌هایی هم که به ما داده شده نیز عمل نمی‌شود.

وی اظهار کرد: ما قبلا هیچ پولی از بیمار دریافت نمی‌کردیم و فقط تعرفه بیمه را می‌گرفتیم وقتی که ارز چهار الی پنج برابر شد دیگر نمی‌شود از بیمار هزینه نگیریم و ۳۰ درصد هزینه را از بیمار می‌گیریم. ۳۵ درصد بیماران با توجه به بالا رفتن هزینه‌ها توان پرداخت هزینه را نداشته و متاسفانه از درمان باز می‌مانند.

مستشاری با بیان اینکه ما در ماه چیزی حدود ۸ الی ۹ میلیارد تومان فقط بایت هزینه پرسنل می‌پردازیم، عنوان کرد: ما در سال حدود ۴۰۰۰ نفر را درمان می‌کنیم که با احتساب ۳۵ درصدی که بیان شد چیزی حدود ۱۲۰۰ نفر در سال از درمان محروم می‌مانند و مطالبه قانونی ما از دولت این است که به داد بیماران برسد.

وی ادامه داد: به عنوان مثال برای سرطان پستان هزینه‌ها قبلا ۲۰ میلیون تومان بود و آن ۲۰ میلیون تومان را بیمه پرداخت می‌کرد و از هیچ بیماری چه غنی و چه فقیر پولی نمی‌گرفتیم، اما حالا این هزینه ۵۵ میلیون تومان شده است که ۲۰ میلیون تومان آن را بیمه می‌دهد و بقیه را بیمار باید پرداخت کند که متاسفانه ۳۵ درصد افراد مطلقا نمی‌توانند این هزینه را پرداخت کنند.

مستشاری افزود: متاسفانه سازمان‌ها و بیمارستان‌ها و مراکز دولتی هم به دلیل کمبود تجهیزات اصلا نمی‌توانند جوابگو باشند و برای یک بیمار سرطانی که نیاز فوری به درمان دارد حداقل برای ۵ ماه دیگر نوبت می‌دهند و ما در اینجا این مدت را به ۴۰ روز که البته باز هم زیاد است کاهش داده‌ایم.

رئیس هیأت مدیره انجمن خیریه حمایت از بیماران سرطانی مشهد خاطرنشان کرد: شعار ما همواره این بوده که هیچ بیماری به واسطه عدم تمکن مالی نباید از درمان محروم بماند و در این زمینه صد درصد تلاش خود را کرده‌ایم، اما با توجه به بالا بودن هزینه‌ها همچنان به کمک خیران بیشتری نیاز داریم، چراکه محروم ماندن از درمان یعنی مرگ تدریجی که همه جنبه‌های زندگی فرد و خانواده را تحت تاثیر قرار می‌دهد.

امید به زندگی در بیماران سرطانی ۵۰ درصد بیشتر شده است
همچنین معاون درمان انجمن خیریه حمایت از بیماران سرطانی مشهد هم با اعلام اینکه در زمینه درمان سرطان پیشرفت‌های خوبی حاصل شده است، گفت: همین موضوع باعث شده که امید به زندگی برای افراد بالغ بیش از ۵۰ درصد و برای کودکان بیش از ۶۰ الی ۶۵ درصد بیشتر شود.

غلامحسین نوفرستی عنوان کرد: سرطان دومین عامل مرگ‌ومیر در دنیا است و در ایران بعد از بیماری‌های قلبی عروقی و حوادث و سوانح در جایگاه سوم علت مرگ‌ومیر قرار دارد.

وی افزود: خوشبختانه در حوزه سرطان پیشرفت‌های خوبی انجام و همین باعث شده که امید به زندگی برای افراد بالغ بیش از ۵۰ درصد و برای کودکان بیش از ۶۰ الی ۶۵ درصد بیشتر شود.

نوفرستی خاطرنشان کرد: وجود سرطان باعث ایجاد یک کانون بحران در خانواده و در جامعه می‌شود، از جمله بحران اقتصادی، بحران خانوادگی و بنیاد خانواده ممکن است از بین برود. وقتی در یک خانواده پدر یا مادر خانواده به بیماری سرطان مبتلا شود، خلأی که ایجاد می‌شود روی تربیت فرزندان اثر گذار است.

معاون درمان انجمن خیریه حمایت از بیماران سرطانی مشهد تأکید کرد: ما برای حل این بحران‌ها باید کار کنیم. شکی در این نیست که دولت دوست دارد در این زمینه کارهایی انجام دهد و در این زمینه تلاش‌هایی شده است، اما وجود خیران واقعا نعمت بزرگی است و خوشبختانه مردم ایران همه به نوعی خیر هستند.

وی افزود: انجمن خیریه حمایت از بیماران سرطانی مشهد به عنوان یکی از بزرگترین انجمن‌های تشکلی در این حوزه با برخورداری از دستگاه‌های پیشرفته و گران‌قیمت در حال فعالیت است.

خیران سرمایه‌های اجتماعی انجمن هستند

اصغر افراسیابی، مدیرعامل انجمن خیریه حمایت از بیماران سرطانی مشهد نیز در ادامه جلسه در رابطه با بیمارستان ناظران عنوان کرد: بیمارستان ناظران با ۲۹ هزار متر مربع زیربنا دارای بخش‌های مختلف سرطان از جمله هماتولوژی و هماتولوژی انکولوژی و بخش جراحی است، به عبارتی کمبودهایی که در حوزه درمان در استان وجود داشته را پوشش داده‌ایم.

وی افزود: جراحی‌های سنگین سرطان توسط جراحان مجرب در این بیمارستان انجام می‌شود که تقریبا در بیمارستان‌های دیگر با توجه به عدم توجیه اقتصادی آن انجام نمی‌شود ولی ما با توجه به رسالتی که داریم این کار را انجام می‌دهیم.

مدیر عامل انجمن خیریه حمایت از بیماران سرطانی مشهد در رابطه با تجهیزات بیمارستان گفت: تمام نیازهای بیماران سرطانی در حوزه پرتو، در حوزه پزشکی هسته‌ای، تصویربرداری و آزمایشگاه به طور کامل در خود بیمارستان فراهم شده تا بیمار مجبور نباشد برای این امور به بیرون از بیمارستان مراجعه کند.

وی با بیان اینکه تمام تلاش ما این است که بیماران سنگین سرطانی را که از جاهای دیگر مانده‌اند کمک کنیم، اظهار کرد: مرکز درمانی رضا نیز یک مرکز رادیوتراپی است که ما در آنجا ۵ دستگاه شتاب‌ دهنده مدرن داریم که ۴ دستگاه آن زیمنس است و اینها بهترین تکنیک‌های درمان را ارائه می‌دهند و به دلیل درمان‌های خاصی که در این مرکز انجام می‌شود بیمارانی از سراسر کشور به این مرکز مراجعه می‌کنند.

هزینه بیماران کم‌برخوردار در ۶ ماهه نخست سال جاری بالغ بر ۶ الی ۷ میلیارد تومان بوده است

امیر عباس مستشاری، معاون توسعه و پشتیبانی انجمن خیریه حمایت از بیماان سرطانی نیز در این نشست با اشاره به اهمیت کمک‌های خرد خیران علاوه بر کمک‌های کلان توضیح داد: در زمینه مشارکت‌های خرد با توجه به اتفاقاتی که در حوزه تعرفه‌ای دولت افتاد و هزینه‌ها بالا رفت، همین کمک‌های جزئی و گروه‌های کوچک، هفته‌ای ۱۷۰ میلیون تومان هزینه بیماران غیر برخوردار که در مرکز درمانی رضا نیاز به پرتودرمانی دارند را می‌پردازد.

وی افزود: بیمارستان ناظران در یک بازه زمانی چهار ساله راه‌اندازی شده است. فکر نمی‌کنم هیچ کلان پروژه‌ای در شهر مشهد در حوزه خدمات چه در بخش خصوصی و چه در بخش دولتی در بازه زمانی چهارساله به بهره‌برداری رسیده باشد.

مستشاری ادامه داد: اینها نشان‌دهنده این است که این انجمن روی سرمایه‌های اجتماعی کار کرده و این توفیق انجمن در جلب اعتماد مردم است.

معاونت توسعه و پشتیبانی انجمن خیریه حمایت از بیماران سرطانی خاطرنشان کرد: از سال ۱۴۰۰ علی‌رغم اینکه فشارهای اقتصادی زیاد شده است و این شعار که کسی نباید به دلیل عدم تمکن مالی از درمان باز بماند را تا حدودی تحت‌الشعاع قرار داد، اما عمل به این شعار صد درصد در این انجمن رعایت می‌شود و هر موردی را که واجد شرایط باشد، هزینه‌ها از طریق همان سیستم مویرگی و کمک‌های جزئی خیران پرداخت می‌شود. در ۶ ماهه نخست سال جاری هزینه بیماران کم‌برخوردار بالغ بر ۶ الی ۷ میلیارد تومان بوده است که ۳و نیم میلیارد تومان آن از طریق کمک‌های مویرگی پرداخت شده است.

منبع: ایسنا خراسان رضوی

برچسب ها
نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

یازده + 10 =

دکمه بازگشت به بالا
بستن