اقتصادیشهری

در دومین نشست تخصصی توسعه و ترویج مهارت آموزی در مشهد مطرح شد:

مهارت آموزی و تخصص گرایی باید در جامعه رونق پیدا کند

کد خبر : 48373

دومین نشست تخصصی توسعه و ترویج مهارت آموزی به میزبانی مجمع خیرین توسعه و ترویج آموزش‌های فنی‌و‌حرفه‌ای با هدف تبیین و بررسی فعالیت‌های خیرانه و راهکارهای مؤثر پیشگیری از هدر رفت نیروی انسانی و اقتصادی در راستای توسعه پایدار با حضور اعضای هیأت مدیره مجمع، جمعی از مدیران انجمن صنفی انبوه سازان، انجمن مدیران صنایع، مسئولین دستگاه‌های متولی مهارت به ویژه روسای ادارات آموزش و پرورش نواحی مشهد و مدیر کل آموزش و پرورش خراسان رضوی در روز خوب چهارشنبه دوم شهریورماه ۱۴۰۱ برگزار گردید.

همچنین در این نشست جمعی از مدیران هنرستانها، کارشناسان آموزش فنی و حرفه ای استان و جمع کثیری از نخبگان و صاحبان صنایع کوچک و فعالان عرصه خدمات اجتماعی نیز حضور داشتند. این نشست در مرکز همایش های دانشکده فنی و حرفه ای شهید منتظری برگزار شد.

به گزارش صبح مشهد، در این همایش مدیر عامل مجمع خیرین توسعه و ترویج آموزش‌های فنی‌و‌حرفه‌ای در ابتدا به اهمیت کارورزی و کار آموزی اشاره کرد و گفت: در صدد هستیم که خروجی هنرجویان در مراکز تولیدی و صنعتی اثر گذار بوده تا بتوانیم نیروی متخصص برای صنایع، شناسایی کنیم تا چرخه صنعت به سمت جوان‌گرایی حرکت کند.

منصوره شریف الحسینی افزود: در تابستان سال جاری بیش از ۲۰هزار نفر در صنایع، دوره کارورزی را پشت سر گذاشتند اما آماری از بازخورد و استعدادیابی و نخبه پروی و گزینش چهره‌های برتر جوان که مورد حمایت مدیران صنایع قرار گیرند، در دسترس نیست. ما باید طرح های کاروزی را عملیاتی کرده و به سمت نتیجه بخش بودن پیش ببریم.

وی یادآور شد: امیدواریم صاحبان صنایع، محیطی را فراهم کنند که از این قوانین و ضوابط برای توسعه و ترویج فرهنگ مهارت آموزی به صورت عملیاتی و راهکاری برای جلوگیری از هدر رفت نیروی انسانی استفاده کنیم.

شریف الحسینی اظهار داشت: هنرجویان بیش از ۵میلیون نفر ساعت دوره کارورزی را در رشته های تخصصی پشت سر گذاشتند که معتقدیم اگر این فرصت را قدر بدانیم و در راستای توسعه و مهارت آموزی مد نظر قرار دهیم به طوز قطع به مسئولیت اجتماعی خود در جامعه عمل کرده ایم.

رئیس هیأت امنای مجمع در این نشست احداث و راه اندازی هنرستان های فنی در کشور را از نان شب واجب تر دانست و گفت: احداث دانشگاه ها و دبیرستان هایی که به تولید جوانان بیکار کمک می کنند عین تفکر و اندیشه استعمار است که امیدواریم دولت مردان این معظل را مورد توجه قرار دهند.

رضا حمیدی با اشاره به این که احداث هنرستان های مهارت آموزی راهکار حفظ سرمایه های انسانی است تصریح کرد: مهارت آموزی و تخصص گرایی باید در جامعه رونق پیدا کند.

وی یادآور شد: ارتباط صنعت و مهارت آموزی در جهان، دو بال پیشرفت صنعتی در جهان است که متاسفانه در کشور ما مورد توجه قرار نگرفته است.

وی با اشاره به بیکاربودن ۵میلیون نفر فارغ التحصیل جوان بیکار در جامعه با تاکید بر فرمایشات مقام معظم رهبری گفت: مقام معظم رهبری بارها اشاره کرده اند که آموزش های فنی و حرفه ای را غافل نشوید چه کسانی به این مهم توجه کردند؟ ایشان فرمودند همانطور که مملکت به علم احتیاج دارد به پنجه های مهارتی صنعتگر و هنرمند نیز نیاز دارد و این یعنی تربیت تکنیسین و کارگر ماهر باید مورد توجه قرار گیرد.

مهندس مستشاری رئیس هیات مدیره مجمع نیز در این نشست بر توجه به افزایش ظرفیت ورودی هنرستانها و آموزش‌های تخصصی هنرجویان تاکید کردند.

نشست‌های فصلی توسعه و ترویج مهارت‌آموزی با دعوت از صاحبنظران حوزه مهارت‌آموزی، دستگاه‌های متولی مهارت و مدیران صنایع توسط مجمع خیرین توسعه و ترویج آموزش‌های فنی‌و‌حرفه‌ای برگزار می‌گردد.

برچسب ها
نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

1 × 2 =

دکمه بازگشت به بالا
بستن