اجتماعی

جهاد تبیین ابزار محبان اهل بیت علیهم السلام برای مقابله با دسیسه دشمنان است

کد خبر : 48021

محمد حسین زاده در سخنانی به تبیین وظیفه دستگاهی فرهنگ و ارشاد اسلامی در بهره گیری از فرهنگ عاشورایی پرداخت.

به گزارش صبح مشهد، وی ضمن بیان اینکه هر چند صرف خواندن زیارت عاشورا نور است، گفت: توجه به درس های آن هم مهم است، در زیارت عاشورا از خداوند می خواهیم که  زندگی و مرگمان را همچون زندگی و مرگ پیامبر صلی الله علیه و آله و اهل بیت طاهرینشان قرار دهد و در ساده ترین برداشت از این فراز به این می‌رسیم که می‌بایست سبک زندگیمان به مدل سبک زندگی پیامبر صل الله علیه و اله و اهل بیت ایشان نزدیک شود.

دبیر شورای فرهنگ عمومی استان افزود: سبک زندگی هم مجموعه ای از روابط درون خانواده ، روابط اجتماعی ، روابط سیاسی و روابط اقتصادی است و در اینجا وظیفه ما در مجموعه فرهنگ و ارشاد اسلامی معنا می یابد و باید ببینیم چه مقدار از بازوی فرهنگ و هنر توانسته ایم برای توسعه سیره اهل بیت علیهم السلام در زندگی مردم بهره ببریم؛ به عنوان مثال در سیاست خارجی می توانیم از تراز دوستی و دشمنی با اهل بیت ( انی سلم لمن سالمکم و حرب لمن حاربکم ) در مراودات خود استفاده کنیم که در این مراودات مرزهای جغرافیایی تا حدودی بی اعتبار می شوند و مرزهای اعتقادی نقش آفرین است.

حسین زاده تصریح کرد : اگر نتوانیم این مضامین مهم را با ابزار فرهنگ و هنر به مردم منتقل کنیم در انتقال فلسفه عاشورا دچار مشکل می شویم و اگر فلسفه عاشورا درست تبیین نشود، تحریف ها و تحلیل های غلط ارائه می شود .

حضرت زینب سلام الله علیها این تبیین را به خوبی انجام دادند. دستگاه حاکم آن زمان نمی خواست هیچ یک از واقعیت های عاشورا منعکس شود در حالی که حضرت زینب سلام الله علیها به مفهوم امروزی در جایگاه یک رسانه قوی از روز ۱۱ محرم روشنگری در باب واقعه عاشورا را آغاز نمودند.

مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی بیان داشت: وظیفه ما به عنوان دستگاه فرهنگی این است که این معارف را به درستی منتقل کنیم، جریان حق و باطل همیشه وجود دارد، همچنان که عاشورا و کربلا و امام شهید، برای رساندن پیام عاشورا به گوش جهانیان حضرت زینب (س) و سجاد (ع) را لازم دارد ، در دنیای کنونی که دنیای نفاق رسانه است ، وظیفه ما هم در جهاد تبیین سنگین تر است.

حسین زاده با اشاره به صحبت های مقام معظم رهبری در بیان مفهوم جهاد گفت: جهاد تنها به معنای تلاش و کوشش نیست بلکه جهاد در برابر دشمن است و بر اساس این تعریف، جهاد تبیین ابزار محبان اهل بیت علیهم السلام برای مقابله با دسیسه دشمنان است . حمله دشمن تنها با ادوات جنگی، زمینی و هوایی و بمب و موشک نیست و در  دنیای فعلی برای دشمن ابزار فریب، نفاق، تزویر و دروغ کاراتر است.

حضرت سیدالشهدا علیه السلام  ۱۰ سال از دوران امامت خود را در دوره معاویه گذراند و در این ده سال همان خط مشی امام حسن علیه السلام را داشت چون زمانه معاویه، زمانه نفاق بود اما رفتار یزید در فسق و فجور آنقدر علنی و غیر قابل کتمان بود که امکان تشخیص حق و باطل برای مردم فراهم شد و به همین دلیل است که واقعه کربلا برای ما جریان ساز می شود.

ما هم با همه قوا باید بتوانیم در این جهاد تبیین از ظرفیت های فرهنگ و ارشاد اسلامی استفاده کنیم.

برچسب ها
نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

ده + 16 =

دکمه بازگشت به بالا
بستن