روزنامهنگار و فعال فرهنگی هندی، تجلی معنویت در هنر و اصالت در آثار قدیمی را شاخصه آثار موزه و کتابخانه مرکزی آستان قدس رضوی برشمرد.
به گزارش صبح مشهد به نقل از گنجینه رضوی، استنلی جانی در بازدید از کتابخانه مرکزی و موزه قرآن آستان قدس رضوی به همراه هیئتی از اهالی رسانه و فعالان فرهنگی هندوستان، کتابخانه مرکزی آستان قدس رضوی را دارای فضای معنوی خاص توصیف کرد که ساختار فیزیکی و معماری آن نیز بیانگر عظمت هنر معماری اسلامی است.
وی که از ایالت کرالا واقع در جنوبیترین منطقه هندوستان به مشهد سفر کرده است، وجود منابع به ۹۸ زبان زنده دنیا درکتابخانه لاتین را بسیار ارزشمند عنوان کرد و گفت: مالایالم زبان محلی منطقه کرالا است که حتی از این زبان نیز در کتابخانه رضوی منابعی را مشاهده کردم که تجمیع این منابع واقعا ستودنی است.
این روزنامهنگار همچنین گذری به بازدید خود از موزه رضوی داشت و آثار استاد فرشچینان در ترسیم واقعه عاشورا را برای بازدیدکنندگان از هر مذهبی بسیار تاثیرگذار توصیف کرد.
استنلی جانی، با اشاره به سفرهای متعددی که به کشورهای مختلف جهان داشته است، گفت: در تمامی بازدیدهایی که از اماکن فرهنگی در اقصی نقاط دنیا داشته ام، نقطه اشتراک ملتها و دولتها تلاش در حفظ میراث فرهنگی خود بود.
وی ادامه داد: اما آنچه در اینجا دیدم بسیار ناباورانه بود و عظمت این حرم فراتر از توصیف است و به عنوان یک مسیحی کاتولیک با دیدن ضریح مطهر احساس دیدار چهرههای مقدس را در این مکان داشتم.