زندگی

خانمم می‌گوید شراکتم را با برادرم به هم بزنم

کد خبر : 43132

مردی ۳۴ ساله‌ام که با برادر ۲۹ ساله‌ام شریک شدیم. درآمدمان هم پورسانتی است. او خیلی فعال‌تر از من است و هر ماه، دو برابر من با مشتری‌ها قرارداد می‌بندد. به همین دلیل وضع مالی‌اش در چند وقت اخیر از من بهتر شده است. همین مسئله باعث شده تا خانمم به او حسادت کند. روز و شبم را سیاه کرده و می‌گوید شراکتت را به هم بزن و او را از مغازه بیرون بینداز. به نظر شما حرف خانمم درست است؟

نویسنده : رضا زیبایی | کارشناس‌ارشد روان‌شناسی‌بالینی

صبح مشهد– مخاطب گرامی، به چند دلیل همسر شما اشتباه می‌کند که در ادامه به آن‌ها اشاره می‌کنم.

مکمل هم باشید نه باعث حذف هم
برادر شما نه تنها کار خطایی نکرده بلکه به کسب و کار شراکت شما رونق بیشتری داده است. در مجموع فعالیت کم یا زیاد هر دو طرف در شراکت، در کل سوددهی تاثیر خواهد داشت. برادر شما اگرچه کوچک تر از شماست ولی به نظر هوش مالی بهتری دارد، هیچ ایرادی ندارد که او در بخش عقد قرارداد کار کند و شما در بخش‌های دیگر شرکت و از سویی الگویی شود برای شما تا مسیرهای بهتر درآمدزایی را بهتر و بیشتر بشناسید که البته نیاز به فروتنی شما دارد نه پیشنهاد حذفش از سوی همسرتان. به هرحال هر کدام استعدادهایی دارید، تلاش کنید مکمل هم باشید نه باعث حذف هم.

همه مشکلات کاری تان را برای همسرتان بازگو نکنید
نکته مهم دیگر این که ایشان برادر شماست و به احتمال بسیار زیاد از هر فرد دیگری برای شراکت بهتر و مورد اعتمادتر است و اشتباه بزرگی است که حتی به روش مسالمت‌آمیز از او جدا شوید. با توصیفات شما، بی‌شک او اگر تنها هم کار کند، باز موفق خواهد بود. دنیای شغلی آقایان و به خصوص دو برادر ایجاب
می ‌کند که همسران آن‌ها از دخالت‌های مبتنی بر تحریک و تخریب کسب‌وکار به شدت پرهیز کنند و شما هم لازم نیست آن ها را از همه مشکلات و اختلاف سلیقه‌ها مطلع کنید.

سخنی با خانم‌تان
به همسرتان توصیه می‌شود به خصوص در فضای کسب‌وکار پر التهاب کنونی، بیشتر به دوام و بقا و کیفیت کسب‌وکار همسر و برادرهمسر خود بیندیشند تا به حذف یکی و به ظاهر تصاحب مال و اموال بیشتر. شما باید با تحریک و تشویق همسرتان به خاطر داشتن چنین برادری، از دو طرف بخواهید بیشتر در نحوه جذب مشتری و عقدقرارداد همکاری کنند. فراموش نکنید همیشه پشت یک مرد موفق و خوشحال یک زن مدبر و شجاع قرار دارد.

شغل‌تان را به صورت اصولی انتخاب کردید؟
نکته آخر این که گاهی علت ناکامی شما، انتخاب اشتباه شغل کنونی است. داشتن روحیه جنگجو و پرانرژی و مشتاق به چالش و چانه‌زنی و حفظ خویشتنداری از ملزومات کار در بازار است. شاید شما باید در مشاغل استخدامی فعالیت می‌کردید یا خوداشتغالی کم چالش‌تری را بر می‌گزیدید. در این خصوص باید بیشتر فکر کنید و حتما از متخصص کمک حرفه‌ای بگیرید تا با بررسی شخصیت شما رغبت‌های شغلی‌تان را استخراج کند و راهنمایی لازم برای ادامه شغل یا تغییر آن را ارائه دهد.

برچسب ها
نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

هفده − 13 =

دکمه بازگشت به بالا
بستن