دانش و فناوری

قطع دسترسی به واتساپ درصورت نپذیرفتن قوانین جدید حریم خصوصی

کد خبر : 37310

اگر هنوز پیامی مبنی بر پذیرفتن قوانین جدید واتساپ برایتان نیامده است بدانید که واتساپ با سیاست جدیدش در حفظ حریم خصوصی طی ماه آینده ممکن است دسترسی برخی کاربران را به این برنامه قطع کند.

صبح مشهد– شاید تازگی‌ها با به‌روزرسانی واتساپ، مجبور شده باشید با برخی از قوانین جدید این پیام‌رسان موافقت کنید؛ اگر هنوز پیامی مبنی بر موافقت با قوانین جدید واتساپ برایتان نیامده است بدانید که واتساپ با سیاست جدیدش در حفظ حریم خصوصی طی ماه آینده ممکن است دسترسی برخی کاربران را به این برنامه قطع کند. ایندی‌پندنت گزارش داده است که موافقت با شرایط جدید به این معنی خواهد بود که داده‌های خصوصی کاربر، ازجمله شماره تلفنش، با فیس‌بوک، که صاحب واتساپ است، به اشتراک گذاشته می‌شود.

همه کاربران باید تا ۸ فوریه ۲۰۲۱ شرایط جدید را بپذیرند؛ در غیر این صورت دسترسی به چت‌ها و مخاطبینشان را از دست می‌دهند. این به روزرسانی به‌صورت یک اعلان درون‌برنامه‌ای نمایش داده می‌شود و کاربران می‌توانند تا رسیدن آن تاریخ از آن چشم‌پوشی کنند.

قوانین جدید واتساپ

در این اعلان آمده است که «با ضربه‌زدن روی «موافقم»، شرایط جدیدی را می‌پذیرید که از ۸ فوریه ۲۰۲۱ لازم‌الاجراست.» اگر تا آن تاریخ این قوانین را نپذیرید، پس از این تاریخ برای ادامه استفاده از واتساپ مجبور به این کار خواهید شد. اگر ترجیح می‌دهید حسابتان را حذف کنید می‌توانید به قسمت «کمک/Help» سر بزنید.

این به‌روزرسانی برای ادغام محصولات شرکت فیس‌بوک طراحی شده است که اینستاگرام و مسنجر را هم شامل می‌شود. یعنی فیس‌بوک می‌تواند از اطلاعات شما در واتساپ را با شرکت‌های تحت‌مالکیتش به اشتراک بگذارد.

بعد از به‌روزرسانی «سیاست حفظ حریم خصوصی» هیچ تغییری در شیوه اشتراک داده‌های واتساپ در مناطق اروپا (شامل انگلیس) ایجاد نمی‌شود. سخنگوی فیس‌بوک گفته است: «برای رفع هرگونه تردید، هنور هم این گزینه وجود دارد که واتساپ از داده‌های کاربران منطقه اروپا برای بهبود محصولات و تبلیعاتش استفاده نکند.» این داده‌ها شامل این موارد می‌شود: سطح باتری، قدرت سیگنال، نسخه برنامه، اطلاعات مرورگر، شبکه تلفن همراه، اطلاعات ارتباطی (شامل شماره تلفن، اپراتور تلفن همراه و ISP) زبان و منطقه زمانی، آدرس IP، اطلاعات عملکرد دستگاهه و شناسه‌ها (شناسه‌های منحصر‌به‌فرد محصولات فیس‌بوک مرتبط با هر دستگاه یا حساب).

برخی از کابران واتسآپ از سیاست جدید این پیام‌رسان در حفظ حریم خصوصی انتقاد کرده‌اند. بسیاری از آن‌ها گفته‌اند قصد دارند به یک برنامه پیام‌رسان دیگر، مثل تلگرام، بروند. یکی از کاربران در توئیترش نوشته است: «این به‌روز‌رسانی جدید خیلی عجیب و ترسناک است. باید نگرانش باشیم.» قضیه تاحدی جدی است که ایلان ماسک دیروز به سیاست‌های جدید فیس‌بوک حمله کرد و از کاربران خواست به جای واتساپ، از پیام‌رسان سیگنال استفاده کنند.

واتساپ با حدود ۲.۵ میلیارد کاربر در سراسر جهان محبوب‌ترین برنامه پیام‌رسان دنیاست. سیستم رمزنگاری سرتاسری (End-to-End Encryption) این برنامه برای خیلی از کاربران اهمیت بسیار زیادی داشت و باعث می‌شد کاربران زیادی به این اپلیکیشن روی بیاورند. اما خیلی از کاربران از سال ۲۰۱۴ که فیس‌بوک این پیام‌رسان را به قیمت ۱۹ میلیارد دلار خریداری کرد و از سال ۲۰۱۶ تا به الان از نحوه مدیریت داده‌هایشان انتقاد کرده‌اند.

جان کوم، بنیان‌گذار واتساپ، سال ۲۰۱۸، به دلیل درگیری‌اش با فیس‌بوک سر تصمیمات این شرکت برای کسب درآمد از اطلاعات شخصی کاربران از سمتش استعفا داد.

برچسب ها
نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دو × 5 =

دکمه بازگشت به بالا
بستن