در دوران شیوع ویروس کرونا بسیار مهم است که بیماران مبتلا به کرونا چه مواد غذایی را مصرف کنند تا روند بهبود تسریع شود و چه مواد غذایی مصرف نکنند تا لایم بیماری آن ها شدت نگیرد.
صبح مشهد– برای کاهش احتمال ابتلا به ویروس کرونا یا کاهش عوارض ناشی از آن، در جریان ابتلا به این ویروس و دوران نقاهت ،رعایت دو اصل تعادل و تنوع در برنامه غذایی ضروری است. تعادل به معنی مصرف کافی مواد غذایی و تنوع به معنی مصرف انواع مختلف غذاست. اگر بناست میوه بخوریم بهتر است انواع مختلف آن باشد اما مقدارش کم باشد همین طور همه حبوبات، مغزدانهها و سبزیجاتی را که به آنها دسترسی داریم،مصرف کنیم.ویتامین D و A در سبزیها و
میوه جات زرد و نارنجی مثل هویج، کدو حلوایی و نظایر اینها وجود دارد که قیمت بالایی ندارد اما مردم کمتر از آن ها استفاده میکنند، یکی از مواردی که بدن ما را با خطر جدی مواجه میکند استفاده بیش از حد از شوری جات و شیرینی جات است؛
ویروس کرونا شیرینی را بسیار دوست دارد
در مجموع به همه مردم توصیه می کنیم قندهای ساده مثل قند، عسل و مربا و شوریجات نظیر کنسروها، خیارشور ،سوسیس و کالباس را کمتر مصرف کنند چرا که این مواد غذایی سیستم ایمنی بدن را بسیار ضعیف میکند. اگر سالمندان و افرادی که اضافه وزن ندارند غذا نخورند جان آن ها با خطر مواجه میشود بنابراین باید از غذاهای آبکی و مقادیر زیادی مایعات، میوه و سبزی تازه استفاده کنند.بیمار کرونایی باید رژیم پر پروتئین داشته باشد اگر بیماران به گوشت دسترسی ندارند انواع لبنیات و حبوبات نظیر ماش و نخود هم میتواند پروتئین خوبی به بدن برساند ضمن این که در دوران بیماری، ویتامین D کاهش می یابد بنابراین در این دوران پزشکان به مردم توصیه می کنند منابع این ویتامین را در برنامه غذایی خود بگنجانند.
منبع: خراسان